Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinilányok, ez mennyire jön be nektek, miben kellene változtatni?
Figyelt kérdés
Nektek bejön ha a fiú
-Magas (180 cm)
-Kicsit vékony (70.3 kg)
-A hajszíne szőkésbarna
-Filmekben játszik (Egy filmstudiónál van)
-Regényt,novellát, verset ír.
-Van önbecsülete
-Kicsit forrófejű
- Mindig hideg a keze (nem dohányzik)
-Utálja a cigit.
-Makacs
-Gamer
-Mindig előretervez
Troll válaszokra nem vagyok kíváncsi.
2015. júl. 29. 16:29
1/9 anonim válasza:
Kicsit vékony?
Én 75kg vagyok 182-höz és kövér vagyok:D
Ne változtass semmin,keresd azt a lányt,akinek így kellesz,ahogy vagy.
Sok sikert!
18F
2/9 anonim válasza:
Szerintem se változtass, csak azon ami neked nem tetszik. Művelt emberkének tűnsz :D
3/9 anonim válasza:
Szia az elsőnek igaza van keresd azt akinek úgy vagy jó ahogy vagy. A cigizés hiánya plusz pont nálam például, de a menőbb csajoknál ki tudja, szóval változó ízlés mindenkinél. Az önbecsület önbecsülés vagy becsület akart lenni, bár a kettő együtt a legjobb..:-) 16L U.I: néha a spontaneitás nem rossz.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszolóknak.
Ha jelent valamit valakinek akkor ment a zöld kéz.
Várom a további válaszokat! :-)
2015. júl. 29. 18:19
6/9 anonim válasza:
Hű hát külsőleg így nagyon bejön de küldhetnél képet :) amúgy így belsőre is elég jó. Semmiben ne változtass legalábbis belülről ;) a megfelelô személynek te vagy a tökély. Külsőre pedig mindom ha küldesz egy kép3t mondhatok véleményt
7/9 anonim válasza:
Leíràs alapjàn nekem bejössz.;)
16/L
9/9 anonim válasza:
Sosem értettem mi értelme van felsorolni ezeket. Úgy is az első benyomás számít. Ha bejössz a csajnak, lesz nála esélyed, ha nem vagy az esete, akkor meg mindegy, hogy gamer vagy vagy előretervezel vagy dohányzol-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!