Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinilányok. Mennyire jönnek be a gamer fiúk?
Szóval mennyire jönnek be nektek az olyan fiúk, akik sokat játszanak, de törődnek mindennel. (Igényesek önmagukkal,próbálnak minél több dologban tehetségesek lenni, ápolják a párkapcsolatot.)
Ha megkérhetlék titeket kort is írjatok.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Mit takar a sok jatek?
Egyebkent nem baj, nyilvan ha ez a szorakozas/hobbi, myugodtan. Sot meg be is szallnek (eleg kiraly kozos program lehetne)
De ha annyira sok, hogy nem igazan marad ram ideje, akkor nem.
Én mèg örülnèk is neki. A tesóm nagy gamer ès ez rám is àtragadt. A szabadidőm jeletős rèszèt metal/rock zenèvel ès "kockulàssal" töltöm. Szòval èrekes lenne valaki màssal is játszani.
13/L
Azèrt jusson ideje a barátnőjère is. Ès napi 2 órás játèknál több szerintem ne legyen. De ha a lány amúgy is így ismeri meg, akkor ugyis megszokja már:D
16/l
A baj az,hogy sok gameren kib*szottúl meglátszik. Hál'istennek én tudok mértéket tartani. A másik meg,hogy a játék a többségnek fontosabb. Én azonnal ugrok,ha valaki írt nekem,persze ezt el is várom a másiktól.
15/F
Valójában nagyon sokan azt hiszik, hogy aki jatszik játékokon es olyan emberekkel barátkozik aki azon a játékon jatszik az le fogja szarni a barátnőjét. Ez nem igaz, sok esetben azért játszanak, mert nem népszerűek es így töltik el az idejüket ha mar nincs kivel. Am ha az általuk szeretett leannyal össze jönnének, ez teljesen megváltozna.
En vagyok az elő példa 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!