Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire jönnek be a művészlelkű lányok?
Figyelt kérdés
festek,imádom az irodalmat és szeretem az intenzív érzelmete,kalandokat, sokszor leéletművészeznek:D
ez mennyire előny a srácoknál?vagy hátrány inkább?
írjatok kort nemet .)köszi!
2015. okt. 18. 18:02
1/5 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszenek :D 15/f
2/5 anonim válasza:
előny, mert sokat utazom a világ minden felére, sok benyomás ér, viszont én nem vagyok túlságosan művész beállítottságú, és szerintem kiegészítene, ezért vonz.
25/F
3/5 anonim válasza:
egy ilyen lány tökéletes :)szinte mindenben meglehet találni a művészetet 16/F
4/5 anonim válasza:
Szerintem ez jó :) Én zenélek, verseket írok és különböző cikkeket. Próbáltam már rajzolni, de az nagyon nem megy :/ 19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!