Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen fiúk jönnek be? Milyen legyen kívül és belül?
Belső: Kedves, segítőkész, nem kell agytrösztnek lennie, de azért ne legyen totál sötét. Legyen vicces, lehessen vele hülyülni, de ha komolyan kell beszélni, akkor azt se parodizálja ki. Nézze el a furcsa dolgaimat, mert abból nekem elég sok van. És őszinte.
Külső: sportos, nálam magasabb és/vagy erősebb, rövid haj. Legyen ápolt :). Hát ennyi, de engem inkább a belső érdekel :D.
14/L
Belső: Kedves,figyelmes,vicces de ha kell komoly,intelligens
Külső:inkább mackósabb,rövid hajú,nálam magasabb.:) 15/L
Kulso: nekem mindig is bejott ez a barna haj barna szem paros, de ez lenyegtelen:D Mindenkeppen legyen magasabb nalam, es legyen rajta izom, mert az ilyen palcikalabu fiuk nem tul vonzoak:D
Belso: Nalam a humor nagyon fontos. Mivel jomagam is szeretek viccelodni, nem lenne tul jo ha nem rendelkezne egy cseppnyi humorral sem. Legyen emellett kedves, megerto, hatarozott, figyelmes, ertelmes es legyenek celjai az eletben. Ha romantikus az is jo pont.:D Ne legyen nyomulos, bunko, lusta, flegma, lekezelo, egoista meg hasonloak. :)
En szerencsere mindezt megtalaltam a paromban, ugyhogy szerencsesnek vallhatom magamat.:)
15/l
Belső: Legyen okos, eltudjak vele rendesen beszélgeti, komolyabb dolgokról is. Nem kell túlzásba vinni, de mindenféle téma körhöz jó ha hozzá tud valamit szólni :) Legyen törődő, de hagyjon nekem teret, figyelmes, és maga az ember emberi.
Külső: Nálam magasabb, sportos, az álom pasi kék szem, barna/fekete haj, de igazából ez tökmindegy :D
Érdekes ez....
A legtöbb ideális tulajdonság megvan bennem, úgy látszik...akkor vajon miért nem lepnek el a lányok a való életben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!