Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Nektek milyen fiúk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek milyen fiúk jönnek be? Milyen legyen kívül és belül?

Figyelt kérdés
Kort is légyszi!

2015. szept. 8. 20:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#9 es vagyok korom elfelejtettem.

14/L

2015. szept. 8. 21:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Belső: nem baj ha egy kicsit szétszórt, gyerekes de azért ha kell tudjon komoly dolgokról is beszélgetni. Legyen megbízható. Szeresse az állatokat és a természetet. Óóó és nem hátrány az sem ha hajlandó velem megnézni pár mesét. :D Ne bunkózzon velem, még szórakozásból sem. És álljon meg a a saját lábán, ne anyuci pici fia legyen. Álljon ki magáért ha kell.

Külső: Kék szem...imádom a kék szemet. Ne legyen szőke. Vékonyabb, sportos legyen. Ne legyen páva. De igazából tök mindegy. Általában az összes kék szemű után megfordulok.

2015. szept. 9. 17:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja és a korom. 16/L. #12-es voltam
2015. szept. 9. 17:40
 14/14 anonim válasza:

Külső: általában a magas, vékony, hosszú, barna hajú, zöld szemű fiúk tetszenek, de ez nem annyira mérvadó, mert a pasim éppen átlagos testalkatú, rövid, világosabb barna hajú és kék szemű.

Belső: szeretem, ha a srácnak van humora, tudjon megnevettetni, ha éppen rossz kedvem van, de komoly témákról is lehessen vele beszélgetni. Legyen okos és művelt, és legyen saját véleménye, de fogadja el, ha esetleg nem mindenben értünk egyet. Legyen figyelmes, kedves, és szeressen velem időt tölteni, de tartsa tiszteletben, hogy elég független típusú nő vagyok, ezért szeretek egyedül is lenni. Legyen viszonylag alkalmazkodóképes, de ne hagyja mindenben rám a döntést. És végül, de nem utolsósorban próbálja meg elfogadni, hogy olyan vagyok, amilyen, és nem fogok a kedvéért megváltozni.

Lehet, hogy ezek alapján úgy tűnik, hogy túl nagyok az igényeim, de az az igazság, hogy én a megfelelő személyt már megtaláltam, aki ezeknek az "elvárásoknak" megfelel. 30/N

2015. szept. 10. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!