Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tinilányok mennyire könnyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinilányok mennyire könnyen kaphatóak egyéjszakás kalandra,?

Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 14:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van egy pár hülye,naív kislány aki bedöl mindennek...De ki az,aki ilyet akar egy tizenévestöl?!?!
2015. aug. 9. 14:39
 2/9 anonim ***** válasza:

ELVILEG manapság sok van aki könnyen kapható, de én még egyet se találtam...

szóval vagy csak legenda, vagy nekem nem sikerül sose összehozni

2015. aug. 9. 14:41
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
Dicsérd meg a külsejüket két szép szóval, egyből ágyra mennek :)
2015. aug. 9. 14:42
 4/9 anonim ***** válasza:
21%
A mai lányok 95% ribizli. Akik 1 szóra terpesztenek. És csak anyi kell hogy kocka hasad legyen. Istenem de szánalmasak
2015. aug. 9. 14:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Annyira, mint a nem tinik.

Minden korosztályban van könnyen kapható és kevésbé könnyen kapható és nem megkapható is.

2015. aug. 9. 15:05
 6/9 anonim válasza:
Semennyire nem kaphatóak. Ahogyan az idősebb nők sem. Legalábbis Budapesten nagyon beképzeltek a csajok/nők!!
2015. aug. 9. 15:12
 7/9 anonim válasza:

6 os válaszoló!

Nem tudok eggyetérteni veled :D

Pesti nök nyomulosabbak ha olyan a nö az még a fiával is kikezdene ez Tapasztalat haverom fellépett a love.hu ra

Haverom 19 éves :D

Ráir egy 41 éves nö hogy nincs e kedve sex chatelni meg stb és erre haverom kérdezi hogy van e gyerekew a nö irta hogy igen egy 18 éves fia :D na akkor mi a fasz? :D És erre irta hogy vele nem csinálna olyan dolgokat de haverommal igen xd most akkor nem adják magukat a Pestiek? :D

Vas megyei vagyok Skacok... Egy olyan lányt nem ismerek nem hallottam rola aki könnyen adja magát ...

2015. aug. 9. 15:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Vannak könnyen kapható nők/tinik, mindig is voltak és mindig is lesznek, DE ez egyáltalán nem igaz, hogy a nők 95%-a r*ibi és pár szép szóért cserébe beterpesztenek.. Azért nem kell túlzásokba esni, sok olyan lány van, akit nem fogsz megkapni 1-2 kedves szó után!!
2015. aug. 9. 16:49
 9/9 anonim ***** válasza:
jóképű, magas, intelligens, sportos, gitáros srácként nem olyan nehéz :D 16/f
2015. aug. 9. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!