Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » R*@nc vagyok, ha 16 évesen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

R*@nc vagyok, ha 16 évesen volt egy egyéjszakás kalandom? 16/l

Figyelt kérdés
Lassan 17 éves leszek,és volt egy közel 2 éves kapcsolatom.Nagyon szerettem a fiút,és ő is engem,de sajnos vége lett(ezt most nem fejteném ki).4 hónapja szakítottunk,de még mindig fáj.Van egy fiú,akivel pár hete szemezek,és odajött hozzám,egész nap csak beszélgettem vele,majd megvigasztalt,mert elmeséltem neki,hogy mi volt az exemmel.Egyébként nagyon tetszik a srác,és nagyon bírom,viszont nem magyar,és nem is tud Magyarul.Itt dolgozik még pár hónapig egy rokonánál,egyébként 19 éves.Visszakanyarodva a témához, megölelt vigasztalás közben,majd megcsókoltuk egymást.Abban a pillanatban nem is gondolkodtam,így hát megtörtént.Természetesen védekeztünk óvszerrel,de emellé szedek fogamzásgátlót is.Alapjáraton nem ilyen a stílusom,nem terveztem soha az egyéjszakás kalandokat.

2015. júl. 16. 21:44
 1/9 anonim ***** válasza:
45%

hát..annak érzed magad?

-igen? akkor igen

-nem? akkor nem

2015. júl. 16. 21:48
 2/9 anonim ***** válasza:
36%
nem hiszem hogy ribi lennél inkább csak az hogy "találtál egy menedéket de túl gyorsan költöztél bele" történt a te estedben akkor vagy ribi ha minden fiút aki bejön neked lefekszel majd elhúzol.(bármilyen aggodalom és bűntudat nélkül)
2015. júl. 16. 21:50
 3/9 anonim ***** válasza:
36%
Senki másnak semmi köze nincsen ahhoz, hogy te milyen szexuális életet élsz. Egyébként szerintem nem vagy ettől még ribi, nem kell annak érezned magad, hiszen nem azért feküdtél le vele, hogy még eggyel több f**z legyen a lábad között, hanem okkal, hiszen tetszett a srác, viszonylag ismerted is, ha már meséltél neki, és ha volt benne érzelem, akkor semmi bűntudatot nem kell érezned.
2015. júl. 16. 22:05
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Igen!
2015. júl. 16. 22:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Olyan gyorsan történt minden.Nem vagyok a "szerelem első látásra" híve,de ő nagyon megfogott első látásra is.Nagyon önbizalom hiányom van,pedig csk pozitiv visszajelzéseket kapok nap,mint nap.Szégyenlős is vagyok (inkább a puncim miatt csak),előtte mégsem voltam zavarban.Bizalmat éreztem,és azt,hogy biztonságban vagyok.
2015. júl. 16. 22:15
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Hát kur.vára letört lehettél, ha rögtön ráugrottál egy idegen fa.szra.....
2015. júl. 16. 22:41
 7/9 anonim ***** válasza:
25%
Csak ember vagy. 17/L
2015. júl. 17. 10:43
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell eldicsekedni vele a következő pasidnak, és kész.
2015. júl. 17. 13:37
 9/9 anonim ***** válasza:
28%

Emberek vagyunk, megesik. Még jó is kisülhet belőle, ha meg nem lesz belőle semmi, akkor is volt egy jó éjszakád. Ha ez neked segít, dobott az önbizalmadon, akkor ne bánd. Amúgy sem kell az ilyesmit mások orrára kötni, de amúgy sincs senkinek oka elítélni emiatt.:)

16/L

2015. júl. 17. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!