Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom megtudta hogy volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megtudta hogy volt már egyéjszakás kalandom. Teljes ki van, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Beszéltünk már korábbi szexuális élményekről de én ezt a kihágásom nem fűztem bele a sztoriba mondván hogy senkire sem tartozik, meg amúgy sem változtatna semmin. Ezzel a kalanddal együtt 20 évesen két fiúval szexeltem a mostani barátom előtt szerintem ez egyáltalán nem számít soknak. A barátom a napokban rákérdezett hogy volt-e már egyéjszakás kalandom én meg hazudni nem szerettem volna, ezért mondtam hogy volt.

Teljesen kikelt magából, hogy ennyi időn át hazudtam neki erről, mikor nem hazudtam, csak nem mondtam el... Nem tudom mit tehetnék, azt mondta már nem vagyok az a tündéri lány akinek megismert. Ő tett olyanná amilyen most vagyok, és szerintem ugyanaz a tündéri lány vagyok ettől a kalandtól függetlenül. Romba döntötte az önbecsülésem mit tegyek hogy megbékéljen?

21/L

2015. aug. 8. 19:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Mintha a barátod pár napja már járt volna itt. :D
2015. aug. 8. 19:15
 2/21 anonim ***** válasza:
Hát igazából el kéne fogadni ezt a tényt is. Ha zavarja akkor keressen egy szüzet és ott nem lesz ilyen gondja. Én igazából nem szoktam megmondani hogy hány pasival voltam eddig, de azért nem kell horrorisztikus számra gondolni. Mond meg neki hogy ez régen volt, megtörtént, nem lehet visszacsinálni. (Azt ne fűzd hozzá, hogy megbántad, mert az már túlzás lenne :) )
2015. aug. 8. 19:15
 3/21 anonim ***** válasza:
Igen kedves barátod már járt itt nem rég :DDD Ha szakítana veled ne lepődj meg nagyon szép tanácsokat kapott a hozzászólóktól :D
2015. aug. 8. 19:17
 4/21 anonim ***** válasza:
71%

Engem teljesen hidegen hagy a múlt, ha csak nem úgy történt hogy mondjjuk én odáig voltam érte és ő lefeküdt mással és így jöttünk össze.

De ha most megismerek egy lányt és tegnap előtt lefeküdt 37 pasival (jó túlzás, de mindegy) az sem érdekel.

2015. aug. 8. 19:17
 5/21 A kérdező kommentje:
Pedig megbántam. Nyilván azért nem beszélek róla mert nem egy dicső pont az életemben és nem vagyok rá büszke. Ennek ellenére nem érzem hogy akkor bűnt követtem volna el. Nem egy teljesen idegen volt egy szórakozóhely WC-jében hanem egy igényes férfi akivel előtte beszélgettünk vagy két hetet és letisztáztuk hogy csak szex semmi több.
2015. aug. 8. 19:18
 6/21 A kérdező kommentje:
Mégis milyen aberrált hülye tanácsolja azt hogy szakítson velem egy múltbéli dolog miatt aminek semmi jelentősége??
2015. aug. 8. 19:19
 7/21 anonim ***** válasza:
úgy kb. a 20 hosszászólónak több mint a fele :D Főleg, hogy nem vallottad be elsőre :)
2015. aug. 8. 19:20
 8/21 A kérdező kommentje:
Hát ez szint, gratulálok nekik, már ha valóban az én párom volt. Érdekes engem az sem érdekelne ha kiderülne hogy megdugta az egész osztályát. A múlt, az múlt, most engem szeret mi számít. Szerintem mindenkinek magánügye eldönteni hogy, mit mikor hogyan oszt meg a barátjával. Nekem is megvolt rá a magam oka hogy nem árultam el.
2015. aug. 8. 19:22
 9/21 anonim ***** válasza:
2015. aug. 8. 19:23
 10/21 anonim ***** válasza:
57%
Baromság! Mintha előre tudtad volna, hogy Ő létezik, hogy találkoztok és ameddig ez nem következik be addig dunsztos üvegben tartod magad!
2015. aug. 8. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!