Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom megtudta hogy volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megtudta hogy volt már egyéjszakás kalandom. Teljes ki van, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Beszéltünk már korábbi szexuális élményekről de én ezt a kihágásom nem fűztem bele a sztoriba mondván hogy senkire sem tartozik, meg amúgy sem változtatna semmin. Ezzel a kalanddal együtt 20 évesen két fiúval szexeltem a mostani barátom előtt szerintem ez egyáltalán nem számít soknak. A barátom a napokban rákérdezett hogy volt-e már egyéjszakás kalandom én meg hazudni nem szerettem volna, ezért mondtam hogy volt.

Teljesen kikelt magából, hogy ennyi időn át hazudtam neki erről, mikor nem hazudtam, csak nem mondtam el... Nem tudom mit tehetnék, azt mondta már nem vagyok az a tündéri lány akinek megismert. Ő tett olyanná amilyen most vagyok, és szerintem ugyanaz a tündéri lány vagyok ettől a kalandtól függetlenül. Romba döntötte az önbecsülésem mit tegyek hogy megbékéljen?

21/L

2015. aug. 8. 19:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Jól van utolsó, ezek szerint benned is jópár farok megfordult. Ez a két év múlva érzem elég erősnek a kapcsolatot egy qrva nagy terelés.
2016. ápr. 1. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!