Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinilányok nagy része mind...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinilányok nagy része mind apakomplexusos. Szerinted miért van ez?

Figyelt kérdés
A hü..epycsa felfogás szerint a pasi életkora egyenesen arányos annak tapasztaltságával. 18 éves lányok 30-40-50 éves pasikkal. Mondjuk, ezen felfogás szerint a 100 éves lenne az igazi, mert az 100%ban tapasztalt..
2015. dec. 7. 02:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem hallottam ilyen teóriát még talán mert elvannak hanyagolva?
2015. dec. 7. 03:19
 2/14 anonim ***** válasza:
Na szép 2. Ha lány vagy elfenekelnélek és valószínűleg idősebb vagy nálam
2015. dec. 7. 04:32
 3/14 anonim ***** válasza:
46%
A második megadta a választ,bár lenulláztátok.Én még hozzátenném hogy tisztelet a kicsinyke kivételnek.Jómagam is tartottam a 10év korkülönbséget.Férjem és én köztem most is van 9.
2015. dec. 7. 05:10
 4/14 anonim ***** válasza:
Az élet kemény, gyerekek. :)
2015. dec. 7. 05:17
 5/14 anonim ***** válasza:
89%

szerintem a tinilanyok minimalis resze apakomplexusos, szazbol egy.

Az hogy esetleg nem egy idetlen tinifiu tetszik neki hanem egy komolyabb ferfi 20 es 30 kozott az meg marhara nem apakomplexus.

2015. dec. 7. 07:27
 6/14 anonim ***** válasza:
Ó, akkor a leendő párom még csak általános iskolába jár ... megnyugodtam!
2015. dec. 7. 07:49
 7/14 anonim ***** válasza:
10%
Imadom a kis zsenge husukat nyàrson jol atforgatva 44x beirdalva :)
2015. dec. 7. 08:11
 8/14 anonim válasza:
51%

Nem feltétlen apakomplexusosak,csak realisták és érettebb gondolkodásúak mint a korukbeli fiúk.

Egy érett pasinak van kocsija,pénze és érett gondolkodása.

A fiatal srácok (TISZTELET A KIVÉTELNEK!) videójátékos,nigga rapper jelmezes,ecsethajú kis senkik.

Én 35 vagyok és ezt tapasztalom. Havi szinten levarrok 1-2 tini csajt,mert nekem könnyebb felszedni őket,mint egy kissrácnak.

2015. dec. 7. 09:03
 9/14 anonim válasza:
100%
Ez hülyeség 40éves vagyok,de a 18-20éves lányok mind lepedofiloznak!Fogalomzavarosak!!!!
2015. dec. 7. 09:34
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem apakomplexusosak.

Szinte mindenki fantáziál tini korban idősebbekről.

A különbség szerintem az, hogy a lányok esetében a másik fél részéről, azaz az idősebb férfiak részéről is van erre igény. És nem is ítélik el annyira.

Míg ha egy idősebb nő kezdene tini fiúval, az nagy felháborodást keltene. De a fiúk is fantáziálnak idősebb nőkről, csak nekik a valóságban nem annyira jön össze.

2015. dec. 7. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!