Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet beszélgetni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet beszélgetni egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy egyszerűen hiába próbálok kb. akárkivel beszélni vagy nem is válaszolnak, vagy csak annyit, hogy "ja", "aha" stb. Akárhányszor próbálok beszélgetést kezdeményezni mindig az a vége, hogy nem tudok mit mondani, mert mindenre ennyit reagálnak. Hozzám pl. soha nem szól senki. Se egyébként, se akkor ha én kezdtem beszélni, max egy pár mondatot. Mi lehet az, amit ilyenkor elrontok? Vagy akkor kérdek másokat, ti mit tudtok beszélgetni egy lánnyal? Mintha minden egyes lány le akarna koptatni abban a pillanatban, hogy hozzászólok. Pedig ronda se vagyok, átlagosnak mondanám magam. Hülye sem vagyok, hogy fognák a fejüket, ha hozzájuk szólok. Pedig még aránylag a humorom is jó, de még egy viccre se nagyon mondanak semmit.

Más meg, aki nálam hülyébb, rondább vagy csak semmi humorérzéke folyton azt látom, hogy beszélget valakivel, vagy ha én beszélek egyikükkel, akkor a csaj jön oda hozzá és elmennek dumálni. Én meg mondok két szót, kapom hogy "ja", azt ennyi volt.

Szóval kíváncsi vagyok ti mit gondoltok.

2015. okt. 1. 21:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts!Nem mindenki csinája ezt.Án például néha talán túl sokat írok.Nekem is szoktak keveset írni a fiúk,néha csak küldenek egy Liket és ott annyi a beszélgetésnek.Velük ne törődj ;)
2015. okt. 1. 21:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem általánosítás, hanem egyszerűen eddig mindenkivel így volt.
2015. okt. 1. 21:09
 3/10 eznemlényeges ***** válasza:
Leakarnak koppintani, és azért beszélget a többiekkekl, mert ők pl.: bejön neki, talán "menőbb". És ami eszembe jut pl.: mi a hobbija?, mit szert csinálni?, mi a kedvenc étele?,milyen zenét hallgat? stb.
2015. okt. 1. 21:10
 4/10 A kérdező kommentje:
De itt nem arról van szó, hogy mindenáron ismerkedni akarok, hanem csak mondjuk hozzászólok valakihez. A válasz vagy rohadt rövid lesz, vagy nem is válaszol. Pedig én csak beszélni szeretnék. Az aztán, hogy mi a hobbid stb. az már egy másik szint, amire kb. soha nem jutottam el mert le se szarnak. Megpróbálok kialakítani egy beszélgetést, amit abban a pillanatban lezárnak. Olyan is volt, hogy úgy jött ki, hogy mondtam egy szóviccet. Erre rám mosolygott, elővette a telefonját és kb. 10 mp múlva elment máshova.
2015. okt. 1. 21:22
 5/10 eznemlényeges ***** válasza:
Kérlek írd le a korod, és hogy milyen lányoknál próbálkoztál! Mert persze egy ribbancnál, az lekoppint, a hírnév érdekli, meg a "menő" páwák. Ha nincs hírneved , sok barátod facebookon, s nem csinálsz minden 3. órában egy szelfit, akkor nem fog nagyon beszélgetni veled. De nem lehet általánosítani, minden lány más, máshogy lehet megszólítani. Próbálkozz csendesebb lányoknál, ők nem koppintanak le, csak visszahúzódobbak, szóval csak szépen lassan lehet őket megközelíteni, de ha kibontakozik, akkor ő lesz a legjobb barátod/barátnőd :)
2015. okt. 1. 21:38
 6/10 A kérdező kommentje:
18 vagyok és mindenfélénél az évek során. De akkor nézzük más szemszögből a problémát. Mi az, amivel azonnal el lehet rontani egy beszélgetést? Hátha magamra ismerek.
2015. okt. 1. 21:50
 7/10 eznemlényeges ***** válasza:
Nem nagyon lehet megmondani általánosan, de pl.: nem szabad túl közvetlennek lenni, csak felszínesen szabad kérdezni(milyen volt a napod és ha azt mondja: jó, akkor kérdezz meg miért, rakj fel kérdéseket neki, hagy beszéljen) aztán lehet egyre többet persze, de ne zúdíts rá sok kérdést, én mára megyek, holna pfolytatom
2015. okt. 1. 22:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Először is, miért szeretnél mindenkivel beszélgetni?

Ismerem ezt a helyzetet, annyi különbséggel, hogy látom az embereken h ki az akit érdeklek és ki az akit nem.

Általában azokat érdeklem, akiknek gyengébb a szociális háttere. Ugyanez fordítva is igaz, tehát azok akiknek erősebb, csinálják ezt. Magamon is észrevettem, hogy én is csinálom néha-néha emberekkel. A legjobb, ha ugyanolyan háttérrel rendelkező embereknél próbálkozol, mert akkor kölcsönösen tudjátok egymást érdekelni (barátok).

Tanács: Hidd el, hogy megédzik az emberek, hogyha valaki már kínból akar beszélgetni valakivel, amiért az alárendelt szerepet is elvállalja. Nekem sincs szükségem ilyenekre, talán akkor ha én sem tudok másokkal beszélgetni, vagy magamalatt vagyok stb. De alapjáraton nem.

2015. okt. 1. 23:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Biztos hülyeségeket mondasz. :P
2015. okt. 1. 23:17
 10/10 anonim ***** válasza:
sokszor a dolgok egyszerübbek mint aminek kinéznek, ne filozofálással meg intellektuális ideologiai eszmékről beszélgess mert arra nincs türelme a nöknek,egyszerüen kérdezz rá hogy tetszel-e neki és ne bizonytalankodjál
2015. okt. 2. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!