Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről lehet beszélgetni egy 16 éve lánnyal?
Figyelt kérdés
Most ismerkedek egy 16 éves lánnyal, egyenlőre csak neten beszélgetünk. Egyszerűen ki vagyok merülve semmi ötletem nincs :D
(én 19 vagyok)
Facen mindig kérdezi ha átnyálaztunk egy témát, na miről beszélgessünk még?
2015. jún. 20. 15:46
1/8 Borosta2 válasza:
mondjuk a nagyfeszültségű földkábelek szigeteléséről?
2/8 anonim válasza:
Tudd meg hh mi erdekli a lanyt milyen temak es az alapjan tudtok beszelgetni, egyebkent meg barmirol ha nyitott
3/8 anonim válasza:
Amiről egy 19 évessel is beszélgetnél 19 évesen.
4/8 anonim válasza:
Én is arról beszélgetnék ,mint az egyes.
5/8 anonim válasza:
Ha értelmes a lány, bármiről. Legyél humoros és hallgasd figyelemmel az mindig bejön:)
16/L
6/8 anonim válasza:
élőben sokkal egyszerűbb lesz
találjatok közös pontokat
7/8 anonim válasza:
csináljatok egy pártot, és beszélgessetek a társadalmi, gazdasági, környezeti problémákról, ill. annak megoldási terveiről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!