Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha elkezdek beszélgetni egy lánnyal és a beszélgetés felénél beflegmul mind?
Figyelt kérdés
Kezdem feladni,hogy valaha is lesz barátnőm ha ilyen flegma az összes akivel beszélek😢😢 16/f2015. júl. 24. 19:29
2/15 anonim válasza:
Nem lehet, hogy te írsz olyanokat vagy úgy , hogy berágnak? Érzékeny ám a női lélek borzalmasan.. lehet észre sem veszed...
3/15 anonim válasza:
Mert nagyon kevés olyan lány van, aki tud, és szeret szépen kommunikálni :D
A legtöbbnek csak ilyen flegma pasi kell, akik úgy kezelik őket mint a rongyokat. De legalább kitudod szűrni, hogy melyik csaj nem a Te stílusod... Gondolom én :D
4/15 A kérdező kommentje:
#2 semmi olyat nem írtam neki..😡
2015. júl. 24. 19:40
5/15 anonim válasza:
Azthiszem hogy te a túlcsinos és túlszép nameg túlbeképzelt lányokkal foglalkozol...
Körül kellene nézned más körökben. Ahol normálisak vannak :)
6/15 A kérdező kommentje:
Kedves #5 milyen körökre gondolsz?valami tanácsot tudsz adni mit-hogy?:)
2015. júl. 24. 19:49
7/15 anonim válasza:
Biztos vagy abban, hogy semmi olyat nem írtál nekik? A lányok nagyon hamar be tudnak pörögni, megkérdezed, hogy miért, mi rosszat tettél, de arra már nem válaszolnak, vagy ha igen, te leszel a szar alak... :D
8/15 A kérdező kommentje:
Biztos nem írtam😂 fuuuu aki érti a nőket meghívom egy sörre 😂
2015. júl. 24. 19:59
9/15 anonim válasza:
A sörözésben benne vagyok, aztán majd közösen megfejtük a dolgot. Na? Jól hangzik, nem? :P :D
10/15 anonim válasza:
Megunják. :D de amúgy nem minden lány ilyen, lehet, hogy csak neked van ilyen szerencséd. :D (amúgy én is lány vagyok xd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!