Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy írjak rá egy lányra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy írjak rá egy lányra?

Figyelt kérdés
Nagyon szimpatikus nekem egy lány és egy ideje beszélgetünk. De lehet már unja, hogy állandóan úgy írok rá hogy megkérdem mi újság vele? hogy telik a napja/hete? (Engem ez őszintén érdekel, de ő ráunhat). Próbáltam 1 konkrét kérdéssel is ráírni, vagy témával... de olyankor hamar végeszakadt a beszélgetésnek, az nem volt nyerő. A lány komolyan érdekel engem.

2015. júl. 16. 10:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ah van közös érdeklődés akkor lehet úgy is kezdeni. pl láttad az új filmjét x színésznek ? vagy valami hasonló.

De szerintem a szokásos is jó, átlagba ha valakivel beszélek akkor vele is így kezdődik el a beszélgetés , utána majd jön szép lassan a többi. ár ha személyesen is ismered akkor pl elhívhatnád valahova ahol jobban megismeritek egymást, és akkor nem lesz nehéz ráírni.

Bár a régivel sincs semmi problem nyugi. :)

2015. júl. 16. 11:06
 2/8 anonim válasza:
Tudsz valamit ami közös bennetek? Írhatnál vagy kérdezhetnéd arról akár. Vagy csak hívd el valahova,és ott megismered. Egyébként találkoztatok már?
2015. júl. 16. 11:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Még nem találkoztunk, de tervben van :) És van elég sok közös bennünk... egyes érdeklődési körök, hobbik sőt nézőpontok is. Sok a közös...
2015. júl. 16. 12:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Szeretjük a gyerekeket, a természetet, a minőségi zenét, az olvasást pl.
2015. júl. 16. 12:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá :) ha szeretitek a természetet akkor séta vagy állatkert ami jó ötlet , egyébként ha sok a közös dolog nem lesz nehéz dolgod . Sok sikert :)
2015. júl. 16. 12:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2015. júl. 16. 12:33
 7/8 anonim válasza:
nekem pl jól esik ha megkérdezik h milyen volt a napom
2015. júl. 16. 20:01
 8/8 anonim ***** válasza:

szoker,kefe?

én ezt szoktam, komolyan és bevált eddig mindig :)

2015. aug. 8. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!