Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, fiúk! Hogyan írjak rá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Hogyan írjak rá egy lányra face-en akivel nem ismerjük egymást max látásból?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon szimpatikus de a suliban nem tudtam odamenni hozzá beszélgetni mert mindig a barátnőivel volt + érettségi időszakom van szóval suliban már nem nagyon fogunk találkozni sem. Szóval face-en szeretnék ráírni csak nem tudom hogy mit írjak hogy ne tűnjek tolakodónak, furának vagy ilyesmi?

2015. máj. 23. 18:31
 1/6 anonim válasza:
Szerintem ha a barátnőivel van akkor is egész nyugodtan odamehetsz és félre hívhatod. Ha face-n akarsz vele beszélgetni akkor kezd onnan hogy pl.: "láttalak a suliba nagyon aranyosnak tűnsz szeretnék veled megismerkedni" vagy hasonló.
2015. máj. 23. 18:54
 2/6 Halloween Boszi ***** válasza:
#1 jól mondja. :) Vagy esetleg hivatkozz arra, hogy besokalltál az érettségitől, beszélgetnél valakivel, ő kedvesnek tűnik, s kérdezd meg, mi van vele. :)
2015. máj. 23. 19:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Még lenne egy olyan kérdésem hogy hogy írjam? Először csak annyit hogy Szia. és aztán várjam meg még reagál (pl. szia , ismerjük egymást?) vagy egybe írjam hogy: Szia, szimpatikusnak tűntél.... stb. ?
2015. máj. 23. 22:22
 4/6 Halloween Boszi ***** válasza:

Szerintem írd egybe. Egyszerűbb. :) Meg amúgy sem szereti senki a hetekig tartó huzavonát. :) (Nem sértésnek szántam!)

Majd írd meg, hogy ment! ^^

2015. máj. 24. 00:54
 5/6 anonim válasza:

Szerintem csináld ugy ahogy én szoktam(persze csak ha már megvan ismerősnek)

Ráirsz hogy "Szia miújság" és mig visszairhatna kezd el hogy "bocsi nem neked akartam irni csak félrekattoltam" ő irja hogy "nem baj mindeggy" ,te irod "de ha már megkérdeztem hogy vagy?:)" és onnantol minden megy magától:)

2015. máj. 25. 18:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy nincs az ismerőseim közt. Megpróbáltam már felvenni az illetőt hátha rám ír hogy ''szia ismerjük egymást? '' vagy hasonló, mert onnan könnyebb lett volna elindulnom de nem vált be
2015. máj. 25. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!