Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány, látásból ismerjü...

Van egy lány, látásból ismerjük egymást csak de nekem nagyon tetszik, szerintetek felvegyem vele a kapcsolatot? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szóval tényleg talán köszönőviszonyban vagyunk, kisváros lévén ismerjük egymás arcát, tudjuk egymás nevét ennyi. Szerintetek facebookon lenne értelme ráírni és elkezdeni vele beszélgetni, idővel randira hívni stb? nekem külsőre eszméletlenül bejön a lány, és úgy gondoltam szeretném jobban megismerni aztán kitudja. lányok, szerintetek?
2014. dec. 3. 23:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Írj neki, nincs mit vesztened.:)
2014. dec. 4. 00:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, de többet érne, ha személyesen mennél oda hozzá.
2014. dec. 4. 00:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem mutatott érdeklődést a lány (kíváncsiskodó tekintet, nézés, mosoly, ilyesmik), miközben találkoztatok és egymásra köszöntetek, akkor szerintem ne írj rá, s legfőképpen akkor, ha úgy érzed, szarul esne a közeledésed elutasítása. A jövőben úgyis lesz olyan lány, akin látni fogod még akár egy félpillanatnyi ráköszönés alkalmával is, hogy rá érdemes energiát fordítanod.
2014. dec. 4. 00:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen írj rá. Az előző válaszoló több kérdéséből/válaszából leszűrtem már hogy egy 30 év körüli faszi akinek még soha/vagy csak 1-2 alkalommal volt barátnője, nem szeretik a nők ezért ő utálja őket, el van keseredve és ahelyett hogy mindent megtenne hogy változtasson ezen, itt sír és szidja a nőket, meg adja a sok töménytelen szar tanácsot mert tapasztalata sincs ilyen téren... Az hogy nem mosolygott rád még nem jelenti feltétlenül azt hogy nem jössz be neki, lehet hogy oda van érted és szinte be van fosva ha lát, aztán nem mer semmit se csinálni, ledermed, akkor mi van? Írj rá, hívd el valahova, a legrosszabb ami történhet egy nem, ha meg igent mond, akkor hajrá, szurkolok. =)
2014. dec. 4. 02:20
 5/5 anonim válasza:
Mindenképp próbáld meg, ha igazán tetszik.
2014. dec. 4. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!