Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak arra a lányra, akibe belezúgtam?
Én 9.osztályba,ő 8.osztályba jár.Most fog ballagni.Köszönő viszonyban vagyunk.Rászeretnék írni valamit facebookon,csak nem tudom,hogy mit.Ha számít valamit,amikor köszönök neki,akkor mosolyog.
Kérlek,normális választ írjatok!
inkább menj oda hozzá élőben,amikor látod,hogy ráér.
Azért nem ajánlom ezt a ráírósdit,mert nem tudod,hogy éppen milyen hangulatban,érzelmi állapotban van.
Lehet,hogy összeveszett a szüleivel,vagy bárkivel,vagy nagyon rossz napja volt,rengeteget kell tanulnia,és csak néhány percre nézett fel.
És ilyenkor lehet,hogy kicsit morcos lesz,elküld a pycsába,mert a háta közepére nem kíván sem téged,sem senki mást abban az adott pillanatban.
Ilyenkor jönnek a depizések,hogy miért nem vagyok neki elég jó,minden nő egy QWA.
Ha viszont tudod,hogy éppen ráér,unatkozik,írj nyugodtan:)
Utcán se akkor menj oda hozzá,mikor láthatóan mással beszélget,vagy siet.
Tapasztalatból beszélek.
"Mit írjak arra a lányra, akibe belezúgtam?"
Hát szerintem semmit. Én biztos nem örülnék neki, ha egy srác csak úgy rámírna valamit. És mivan, ha a homlokomra írja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!