Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írjak rá a lányra?
Figyelt kérdés
Tegnap beszélgettem egy buliban egy lánnyal, mind ketten elvoltunk. Ma meg is találtam facen , hogy írhatnék rá.2015. jún. 20. 14:39
1/6 anonim válasza:
First of all, jelöld meg ismerősnek. Ha visszajelöl, kattints a nevére. Ekkor meg fog jelenni a profilja, viszont ezúttal már ott lesz egy olyan gomb, hogy "Üzenet". Ha erre rákattintasz megfog jelenni egy olyan felület, ahol írhatsz neki.
Remélem innentől már menni fog ;)
2/6 anonim válasza:
kicsit szájbarágós, de jól mondja :)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi 😂 bar nem erre gondoltam 😄
2015. jún. 20. 15:01
4/6 anonim válasza:
Akkor ha így nem megy oldalt a chat sávban is megtudod találni ha beírod alulra a nevét és akkor csak rámész, kinyílik egy chat ablak és tudsz írni.
5/6 anonim válasza:
Írj rá, hogy:
"szia, tegnap beszélgettünk a buliban, nagyon szimpatikus vagy és arra gondoltam, hogy jobban is megismerkedhetnénk, ha van hozzá kedved:)"
6/6 anonim válasza:
Vízálló tollal hidd el levakarni se tud majd magáról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!