Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha elkezdek beszélgetni egy lánnyal és a beszélgetés felénél beflegmul mind?
Figyelt kérdés
Kezdem feladni,hogy valaha is lesz barátnőm ha ilyen flegma az összes akivel beszélek😢😢 16/f2015. júl. 24. 19:29
11/15 anonim válasza:
Pl, én ha okos lány lennék, könyvtárba vagy parkba mennék zenét hallgatni. Vagy koncertekre járnék, vagy reggel elmennék futni és ott ha talalkoznék valakivel...
De mindenekelőtt biztosan nem a facebookra pakolnám szabadidőmben a csöcsös képeimet. Vagy nem diszkóban söröznék.
12/15 anonim válasza:
Hát szívesen elfogadnám, ha meghívnál egy sörre, de annak ellenére, hogy lány vagyok, én se mindig értem őket. :/
13/15 anonim válasza:
Mert a (viszonylag) normális lányok általában nem lelhetők fel interneten, inkább a való életben ismerkednek. Én is ott szoktam. Csak amikor nagyon unatkozom, akkor jövök fel ide.
14/15 anonim válasza:
Sracok,ha van kedvetek beszelgetni,irjatok:D nem flegmulok,igerem😂 16/l
15/15 A kérdező kommentje:
És honnan tudom melyik a normális lány?:O nem mehhetek oda mindhez hogy:Szia te normális vagy?
2015. júl. 24. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!