Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknál ez tényleg olyan fontos? És ha igen hogyan tudnék ilyen lenni?
Szóval az van hogy sok helyen olvastam hogy a lányoknál az elsők közt van az az ''elvárás'' hogy a fiú vicces legyen. Én viszont nem vagyok olyan vicces, nem szokott csak úgy eszembe jutni semmiféle vicces hozzászólás random helyzetekben, csak szűk barátit társaságban mivel a humorom alapjáraton elég fekete morbid és fura. Ezt a barátaim értékelik is többé-kevésbé de ha pl. ha egy lánnyal akarok ismerkedni akkor nem hinném hogy előny lenne ha ezt a fajta humorom adnám.
Szóval azt szeretném megtudni hogy hogyan legyen vicces egy lánnyal való ismerkedés/beszélgetés közben hogy azért kultúrált legyen a humorom?
18/F
Imádom a humort, nem csak azt, mikor alkalmazzák, de maga a pszichológiája is nagyon érdekes. Sokfélét értékelek, de persze van, ami számomra is kiábrándító és unalmas. Azért fontos a kapcsolataimban, mert elég alacsony az EQ-m, így ez a lehető legközelibb kapcsolódási pont köztem és az emberek között.
Ne aggódj, fogadd el a stílusod és légy büszke rá. Mellesleg én is rajongok pl. a morbid és fura dolgokért én is, szóval ezzel nem vagy egyedül. Nekem még kissé gázabb is, mert lételemem az "agresszív" és az "önvédő" humor, de ezt is felvállalom. Párom kivan tőlem néha, mert érzékeny fajta, de mégis csak szeret. Mindenkinek más az ízlése, ha valakinek bejössz, a humorod is tetszeni fog neki.
Ha csak alkohollal megy, akkor legyen úgy, de néha gondolkozz el, hogy anélkül miért ne viselkedhetnél úgy, ahogy akarsz, mit gátol meg, stb. és azon változtass. Ja és igen, ne parázz rá erre a témára, nem érdemes. :) Adom #1-es.
18/L
Sajnos el kell keserítselek.
A nőnek azért tetszel meg, mert megnevetteted!
Ez a jele annak, hogy jó úton jársz.
Ha nem tudsz poénkodni, nem fogod őket izgatni.
A megnevettetés jó, az együtt nevetgélés a legjobb.
Bár nem vagyok tini, de pl nekem egy csaj úgy jelzett, hogy azt mondta, hogy "te folyton megnevetetsz. A jó értelemben." ez a mondat pl tuti egy jelzés volt, s a csaj elég gyakran hozzám is ér "véletlenül"
Ha randizik veled, akkor tetszel neki, és bármilyen viccen nevetni fog, még a legrosszabb faviccen is. A lényeg, hogy ne legyél teljesen komoly.
Ha bejössz valakinek külsőre, akkor nagyon szerencsétlennek kell lenned, hogy elrontsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!