Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknál mennyire fontos az hogy sportos egy fiú?
Megsúgom, hogy ne aggódj érte. Nekem futó a barátom (sportoló) és nem is gondolná az ember, de nagyban lepipálja a kigyúrt srácokat, mert jó az állóképessége ;)
(If you know what I mean...)
En sportos no vagyok es a kigyurt pasikat 5 even at elhajtottam , ameddig vegre most egy vekony magas pasim lett. Azelott volt szerencsem egyuttelni egy kondis kigyurt pasival: a szexelvezhetetlen volt a farkanak lankadtaaga miatt es undorodt am a nagyon izmos karja es melle alatt levo nagyon hajas nagy hasatol meg attol, hogy mindent a gyurasnak rendelt ala. Azota nem eszem hust se rizst: ranezestol is hanyok: egesz nap azt ette.
Ugyhogy csak biciklizz meg focizz! Attol szep lapos izmaid vannak/ lesznek es eleg sokaig birod az agyban! Ez vonzo dolog a noknek! N
A vékony testalkat tök rendben van, nem értem miért akar minden srác kigyúrt izomagy lenni. Nekem sokkal jobban bejön a vékony testalkat, a nagyon kigyúrt szerintem undorító. Az pedig külön piros pont, hogy focizik is az illető. ;)
19\L
kérdező:
Én kondizom, de csak és kizárólag sport mellett, kiegészítésnek. Javaslom, hogy valamit kezdj el mozogni... Küzdősport is jó, ahhoz még nem vagy későn. Én is amellett gyúrogatok néha...Na nem mintha látszana. Sajna én is elég vékony vagyok. A fontos izmok a törzsizmok. A futás kerékpározás, küzdősport, evezés kvartett nekem nagyon bejött, de a küzdősporton kívül a többi csak hobbi...
Sok sikert, és hidd el a csajok a a vékony pasikat szeretik.
Kulcsszó:
Szálkásít!
Sok sikert :D
az is valóban jó, de továbbra is javaslok sportot sportot. mert a crosstraininget is jó eséllyel meg fogod unni...
elozo voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!