Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportos lányok! Nálatok mennyire fontos a külső egy pasinál? És a belső?
A belső sokkal fontosabb. Egyszer úgy is megöregszünk, nem leszünk olyan szépek, mint fiatalon... Ha az egyetlen jó dolog is elvész az emberből... akkor mi értelme van a kapcsolatnak? Nem mindegy kihez kell majd hazamenned... akinek eltudod mondani a problémáidat, tanácsot kérhetsz tőle, együtt tudtok nevetni stb... vagy ahhoz aki csak jól néz ki, de igazából fullra nem érdekled.
Persze ha sportol, az pozitívum, mivel kitartónak és motiváltnak kell hozzá lennie, ami jó, nagyon jó. De ez már csak ráadás legyen :)
A kérdésből ítélve te sem vagy adonisz, viszont sportos barátnőt akarsz.
Ha te elvárod, hogy sportos legyen, ő miért ne támaszthatna ilyen elvárást veled szemben?
Egyébként a kérdésre válaszova: Igen, lehet esélyed. Én se vagyok kigyúrva, sőt, még felesleg is van rajtam. Ennek ellenére gyönyörű csajom van:)
Szóval fel a fejjel!
Lehet esélye, persze. Elsősorban a belső számít. Hiába rohadt szexi, kigyúrt modell valaki, ha amúgy meg buta mint a tök, vagy bunkó, és még sorolatnám.
Nálam ami a külsőben számít, az az, hogy azért ne legyen nagyon elhízva. A kockahas csak kellemes extra lehet, egyáltalán nem fontos. Ami még lényeg, hogy legyen igényes valaki. Ne büdösen, koszosan a szakadt tréningjében járjon az utcán, ilyesmire gondolok, persze ez kicsit túlzó példa :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!