Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak miért nem szeretitek az olyan lányokat, akiknek fontos a belső, a gondolkodás, az emberi értékek?
24 éves lány vagyok és eddig azt tapasztaltam, hogy a legtöbb férfi menekül az olyan lányoktól, akik egy kicsit is fontosnak tartják az értelmet, az intellektust. Mindig a külsőségekre, testiségre hajtanak...olyan felszínességet érzek.
Elsősorban fiúkat/férfiakat kérdezek Ti ezt hogyan gondoljátok? Van olyan aki számára igazán fontos a belső, és nem nézi le a női nemet ezért?
Kort is írjatok legyetek szívesek :)
Köszönöm :)
Én pontosan ezeket tartom fontosnak
DE
a külső igen is számít, mert mondjuk egy nő se menne végig szívesen az utcán egy lapát fogú elálló fülű pattanásos büdös sráccal...
És ha a nők elvárják, hogy egy pasi kivülről is legyen igényes tehát legyen esztétikus akkor a pasik mi jogon nem várhatják el ugyanezt a nöktöl?
Nekem az egyik alap kritérium az, hogy hasonló intellektuális színvonalon legyünk, barátnőm szokta ezt mondani: az a legjobb, ha az értelem, érzelem és ugyanaz a tűz van meg bennünk... Te eddig felszínes idiótákkal találkozhattál :)) Ja igen: tisztelem a nőket, igencsak mélységesen :) Mondjuk azért nekem a külső is fontos valamennyire, szeretem, ha jól néz ki a barátnőm ;)
20/F.
Teljesen igazatok van...számomra is fontos a külső is, ezt nem említettem bocsánat. Mert a külső+a belső valahogy jó ha kiegészíti egymást.
Azért fogalmaztam így, mert elég rossz tapasztalataim vannak ilyen téren...és most valahogy ez foglalkoztat, hogy mért nem számít sokaknak a belső?
Amúgy mindegyik válaszadóval egyet értek, és örülök, hogy léteznek ilyen emberek, akik így gondolkodnak :)
Nyilván olyanokkal találkoztál, akiknek ez nem jött be. Nem szívesen látja be az ember, ha mondjuk a párja okosabb nála. Alárendelt érzése lesz. Ha az érzelmeire hagyatkozik a csaj, akkor lehet "tanítgatni".
Engem nem zavar, ha értelmes, csak ne legyen nagyon unalmas.
#5:
Ne haragudj, de kicsit ironikus azért egy ennyire központozatlan és legkevésbé sem helyes szöveggel azt állítani, hogy a "ésszel csajt nehéz találni". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!