Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan veszel rá egy lányt hogy beszéljen magáról is?
Figyelt kérdés
eléggé bejön, nehéz megmondani hogy neki bejövök e mert van 1-2 jel amit nehezen tudok értelmezni, de ahányszor ráirok válaszol 1-3 szavas válaszokkal visszakérdez 1 szóval és kb mintha magammal beszélnék...
mit kérdezzek vagy mit mondjak hogy végre irjon magáról valamit vagy egyáltalán beszélgetés legyen az egészből ne kérdezz felelek? :D
2015. jún. 26. 20:54
1/6 anonim válasza:
Mondjuk a mesélj magadról nem jutott eszedbe?
2/6 A kérdező kommentje:
honnan tudom hogy érdekelni fogja? :D
(kezdő vagyok nőügyben)
2015. jún. 26. 21:01
3/6 anonim válasza:
Ne zárt, hanem nyílt kérdéseket tegyél fel neki..
Azaz ne olyan kérdésrket amire caak igennel vagy nemmel válaszolhat, nem olyat amiben kifejtheti a véleményét..
Pl. Mit gondolsz....-ról/-ről?
4/6 anonim válasza:
ha csak 1-2 szavas válaszokat ad, nem akar beszélni.
5/6 anonim válasza:
Szia, lány vagyok és 15 éves. Nem akarlak elszomorítani, de én csak azoknak a srácoknak nyitom meg magam akik érdekelnek, vagy érzem a beszélgetésben hogy őt is érdekli a téma meg engem is.
6/6 A kérdező kommentje:
na azóta sikerült rendesen beszélnem vele csak a jó téma kellett, ha esetleg valaki később olvassa ezt a posztot akkor a jó időpontban elküldött "mit csinálsz épp"-ből 5 órás beszélgetést lehet kreálni
2015. júl. 3. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!