Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek el facebook-on beszélgetni egy lánnyal?
hát nézd, nem kell kertelni sztem..
-szia
-szia
-hogy vagy?
-kösz jól
-az jó, akkor átjössz?
-persze
na hát kb ennyi sztem ...
Szia, lany vagyok es adnek par tanacsot. Az mar rajtad mulik, hogy megfogadod-e. :)
Szoval a szia kezdes jo, a "mizu?" helyett azt hogy "hogy vagy?" lehet tobbra fogja ertekelni mert az valamivel kedvesebb. Ne legyel unalmas es sablonos, azt egy lany se csipi. Ha a lany azt venne eszre, hogy nagyon nyomulsz akkor elkezd majd bunkozni vagy rosszabb esetben vissza se ir, tehat ha ezt tapasztalod akkor mond meg neki oszinten hogy szimpatikus neked es meg szeretned ismerni, de semmikepp sem nyomulni akarsz. (felteve ha nem ez a celod, de azzal nem fogsz sokra menni.) Ne olyanokkal ervelj, hogy nagyon cuki meg hogy milyen jo csaj stb. Nem fog tetszeni neki hidd el. Probald meg megismerni a valodi enjet. Legyel erdekes. Eszre fogja venni, hogyha igazan probalkozol es ertekelni fogja. Persze ha ertelmes a lany, ezt en sem tudhatom.
Remelem tudtam segiteni. Tovabbi sok sikert hozza!:)
17l
sztem meg legjobb az őszinteség. én is így teszek és több haverom is abszolút nyerpő ezzel, hogy ugyan egy percet se tökölnek. rögtön megkérdezik, hogy van-e kedve nála aludni vagy akár direktbe,, van-e kedve szexelni, ennyi.
Nem értem, ha csajokról van szó, miért kell az álszentet játszani, hát nyugodjatok meg, a csaj fejében se jár más, csak a képmutatás mértéke nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!