Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nálatok az jó pont, ha egy lánnyal lehet beszélgetni fiús dolgokról is?
Figyelt kérdés
Pl: autókról,motorokról.. :D2015. szept. 27. 21:16
1/9 anonim válasza:
Autókról dumálhatunk, motorokhoz annyira nem értek :3 Írj bátran :)
2/9 anonim válasza:
hát egy szinten igen,de azért ne oktasson ki:D
3/9 anonim válasza:
20 év alatt nem sokat tudtok erről beszélni max a számítógépről meg az ikszbokszról-
4/9 anonim válasza:
Hát ha autóról meg motorról beszélne nekem, az pont nem lenne nálam előny, egyikhez se értek és nem is érdekel igazán :D
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
3.válaszoló nem értek egyet veled :P
20 alatt vagyok és pont,hogy az xboxról és a számítógépekről nem tudok beszélgetni ^^
jaj és a kérdést rosszul fogalmaztam meg:D
Tudom a pasiról,hogy szereti a motorokat ezért azokról beszélek vele :D így gondoltam :D
2015. szept. 27. 21:26
6/9 anonim válasza:
Persze :D Én imádomnám :D főleg ha sportról meg lolról :D
7/9 anonim válasza:
az egyik legjobb ami csak lehet:D
8/9 anonim válasza:
Nekem akkor lenne előny, ha erről is szeretne beszélni. Ha erőltetett, akkor semmi értelme.. :)
9/9 anonim válasza:
Szerintem jó pont mert én a barátommal úgy találtuk meg az első közös hangon hogy a fociról beszélgettünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!