Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lánynak bejövök, de mégse tudok barátnőt szerezni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ez nem kérdezgetés által meghatározott információ, de volt időszakom amikor depressziós voltam, semmi önbizalmam nem volt, elhanyagoltam magam minden téren, szétszórt voltam, és tényleg alig érdekeltem csak pár lányt, ők keresték a társaságom, próbáltak segíteni mindenben, úgy hogy közben nagyon zárkózott voltam, ami majdnem hogy lehetetlen vállalkozás volt így nekik.. Telt el egy kis idő rájöttem pár dologra, egyre megnőtt az önbizalmam, adok a külsőmre, edzek is és próbálok mindenkivel kedves illetve nyitott lenni, és így majdnem minden lány megbámul, próbálnak megismerni, amit a fejlődésem által kicsit sikeresebben tudnak csinálni.. Nos a probléma ott van, hogy aki(k) nekem bejön(nek), akár csak nagyon szoros baráti kötelékileg lányok, akár mint potenciális párjelölt(mondhatni relatíve számomra szép lányok), velük egyáltalán nem tudok beszélgetni, még a szemükbe is nehezemre esik nézni, zavarba jövök, elpirulok, elkezd égni az arcom, izzadok is, illetve amolyan szorongás tör rám, még akkor is ha nekem kell beszélnem akármiről másnak esetleg, és ő figyel.. Remeg a hangom, elvesztem a fonalat a mondandómban, teljesen leblokkolok..(nem csak beszédnél van probléma, hanem ha előttük kell tevékenykednem valamit) Van egy lány aki kifejezetten bejön, én is bejövök neki, de ránézni alig merek, pedig másik közösségbe meg akár 30 ember előtt is mondhatni simán hangosan felszólalok akár.. Én se értem magam, ezért teszem fel ide a kérdést, hátha valaki tudja mi lehet velem a probléma.. Lehet még mindig nincs elég önbizalmam vagy nem tudom..2015. szept. 29. 16:22
11/15 A kérdező kommentje:
de attól félek, hogy odamegyek hozzá, és nem fogom tudni elszórakoztatni, hogy úgy már nem leszek neki elég..:/ Mármint hogy kiábrándul belőlem ha megismer..
2015. szept. 29. 16:52
12/15 A kérdező kommentje:
attól félek hogy nem fogom tudni neki megadni amit tényleg meg akarok adni neki, csak ezek a hátráltató tényezők miatt mint az idegesség..:/
2015. szept. 29. 16:53
13/15 anonim válasza:
Akkor felejtsd el az idegességed, könnyű mondani, tudom. De ha netán beszélgetést kezdeményeznél, kezdheted is a zavarba jövéssel, hidd el, ha másról akkir nem, de erről tudtok majd beszélgetni, és minél jobban belemélyültök, annál jobban nyitottabbak lesztek egymás iránt, és akkor meg is oldódott ez a habogós téma. Csak bátran! :) 13/L
14/15 A kérdező kommentje:
igen csak suliba mindenki előtt nem akarok zavarba jönni, máshol meg nemigen találkozunk
2015. szept. 29. 17:14
15/15 anonim válasza:
Akkor ideje elkezdeni a randizást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!