Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rossz külsővel hogy lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz külsővel hogy lehet barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
Mondjuk alacsony, nagyon vékony vagy nagyon dagadttal, amivel a gyúrás is alig látszik? Nyilván rossz külsővel nehezebb népszerűnek is lenni, mint egy magas vagy jóképű arcnak, és kisebb az önbizalma is az embernek.
2015. aug. 7. 11:46
1 2 3 4
 1/32 anonim válasza:
Sok pénzzel.
2015. aug. 7. 11:59
 2/32 anonim ***** válasza:
Humorral
2015. aug. 7. 12:02
 3/32 anonim ***** válasza:

Helo!

A nagyon dagadt allapoton lehet valtoztatni, ahogy a nagyon vekonyon is. Akaraterö, türelem es odafigyeles kerdese.

Nagyon sok embert ismerek, aki ugymond "atlag alatti" fizimiskaval, fizikummal bir, es megis nepszerü.

Egy uriember arra törekszik, hogy a környezeteben levök minel kellemesebben erezzek magukat. Ezen az uton kell elindulni.

2015. aug. 7. 12:06
 4/32 anonim ***** válasza:

Az öltözéked is nagy benyomást tehet valakire

Milyen a stílusod?

2015. aug. 7. 12:11
 5/32 anonim ***** válasza:

Attól függ, miben nyilvánul meg. Ha túlsúlyos vagy, azon csak akaraterő kérdése, és tudsz változtatni. Ezen én magam is túlestem, és még nem értem a végére. Ha sovány vagy, pontosan ugyanez áll fenn, de az mostanában nem szokott probléma lenni...

Egyébként meg legyél humoros (de ne idétlen), öltözz stílusosan (itt nem ecsethaj-airmax-hosszúpóló-csőgatya kombinációra célzok), és közvetlen. 18/f

2015. aug. 7. 12:28
 6/32 A kérdező kommentje:

Mennyire sok pénzre gondolsz, ráveszel mondjuk a dagadt, alacsony testedre egy cigányos vastag nyakláncot, vagy lóg a vékony karodon egy svájci óra, meg meghívod a discoban a csajokat egy italra lehúznak, aztán lelépnek azzal hogy lesz barátnőd?

Humorérzéke mindenkinek van, milyen humorral? Meg attól, hogy nevetnek, abból még nincs semmi. Sok baromságon nevetnek a csajok, de utána nem kérik hogy vidd haza őket mert annyira jó a humorérzéked.

Meg hogy érezzék magukat kellemesen körülötted az emberek, bemész az osztályba és mondasz minden nap három viccet valamelyik harmatgyenge viccoldalról, és le sem tudod vakarni magadról a csajokat?

Öltözék meg teljesen csajfüggő, hogy melyiknek melyik jön be, inkább az a lényeg, hogy mennyire magas és jóképű az ember, aki viseli. Milyen az a stílusos öltözködés, melyik stílusra gondolsz?

2015. aug. 7. 12:59
 7/32 anonim ***** válasza:

Nem mondom, hogy sehogy, mert nem igaz, de nagyon nehezen. Még átlagso külsôvel is. 188 centi vagyok, átlagos kinézetem van, sportolok, ami látszik is valamennyire, de kigyúrva nem vagyok, nem vagyok hájas, se sovány, az arcom se ronda, hanem átlagos. Mégse megy. És nagyon szarul érzem magam. Nekem nincs sok elvárásom, de nem jön össze. Ha valamelyik csaj elkezd velem ismerkedni, egy idô után leszar valamiért, és vége. Nekik nincs igényük (a nagy részüknek) a normalitásra, a külsô sokkal fontosabb. Egy csaj barátommal beszélgettem is errôl, ô is azt mondta, hogy nagyon fontos a külsô nekik, pedig ez a csaj nem egy rîbanc. Amíg a srácok nagy részének elég az átlagos külsô, és bókolnak a lányoknak, a lányok addig csak válogatnek, és kiszórják, ami nekik nem kell. Persze vannak normális lányok is, de elég kevesen.

Ez amit leírtam, nyugodj meg, hogy így van, ha most valaki leírja, hogy nincs igazam, az nagy valószínûséggel egy fâsza gyerek, aki kúrja a lányokat, vagy egy suna, aki válogat, mintha egy ruhaboltban lenne.

Engem nem érdekel a savazás és lepontozás, akkoris igazam van.

Nagyon nehéz normális, kedves lányt találni, azért remélem egyszer majd sikerül.

18f

2015. aug. 7. 13:32
 8/32 anonim válasza:
Ilyen pesszimista ember, mint amilyen Te vagy, kérdező meg is érdemled. Én nem sajnállak. Akinek ilyen a hozzáállása, azzal nem lehet mit csinálni. Meg amúgy a mi problémánk? Tegyél ellene. Sportolj, ne várd a csodát, magától semmi nem lesz. Azt hiszed hogy az első csajozásnál nem lesz kudarc? Gyakorolni kell ezt is. Semmi sem úgy van mint ahogy Te gondolod. Azt hiszed ha normális tested van és jóképű vagy akkor minden adott? Nem!
2015. aug. 7. 13:53
 9/32 anonim ***** válasza:

Na, pont ilyenekre gondoltam mint az utolsó, a demagóg szarjával. Ô valószínûleg egy csaj, akinek soha nem volt ilyesemi gondja, tehát nagyon könnyen leírhatja, hogy "te tehetsz róla", "a te hozzáállásod a rossz", "te vagy a hibás"..

Soha nem fogják megérteni a limitált szellemi képességeik miatt, és amiatt mert álomvilágban élnek, vattába csomagolva. Azt se tudják mi folyik körülöttük. Az ô életük kûrva jó, akié meg nem, az csakis maga tehet róla. Hát persze.

2015. aug. 7. 14:02
 10/32 anonim ***** válasza:

"Meg hogy érezzék magukat kellemesen körülötted az emberek, bemész az osztályba és mondasz minden nap három viccet valamelyik harmatgyenge viccoldalról, és le sem tudod vakarni magadról a csajokat?"

Ez mekkora egy ökörseg.

Akkor mondok valamit, ami marhara igaz! Ha ugy erzi a csaj, hogy jobbat erdemel nalad, akkor miert kellene megelegednie veled? Ha nem sikerül bebizonyitanod neki, hogy te kelelssz neki, akkor a csaj a hibas? Hbias barki? Nem, ö igy erez, kesz. Soakn ugy erzik, hogy nem kelleszz nekik, es nem erdekled öket? Szopas, de ez van, az ö döntese.

Es tovabbra is: baratnö kell, akivel ideig-oraig együtt vagy, vagy egy parkapcsolat? Nem mindegy!

Es hogy lesz baratnöd; Vagy veletlenül egymasba botlotok, vagy teszel erte. A teszel erte azt jelenti, hogy bedobsz midnent, ami szerinted az ügyedet elöremozdithatja. Ennyi. Senki nem fog odamenn ihelyetted, es kezdemenyez, udvarolni, magadnak kell lepned, a sajat eszközeiddel.

Vagy sikerül, vagy nem.

2015. aug. 7. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!