Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rossz külsővel hogy lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz külsővel hogy lehet barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
Mondjuk alacsony, nagyon vékony vagy nagyon dagadttal, amivel a gyúrás is alig látszik? Nyilván rossz külsővel nehezebb népszerűnek is lenni, mint egy magas vagy jóképű arcnak, és kisebb az önbizalma is az embernek.
2015. aug. 7. 11:46
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Ez a kinézet rinya elég butaság, egyrészt mert mindenkinek más tetszik, másrészt meg mert sok múlik a személyiségen is. Ha tudnád, hány nálam csúnyább srácot láttam már olyan csajokkal hogy csak na, amíg nekem még barátnőm sem volt... A legtöbbőtök szimplán azért nem talál magának csajt, mert nem mer önmaga lenni, és nem érzi jól magát a bőrében. Nem azért nem jön össze a barátnő, mert nagyon vékony vagy, vagy mert a gyúrás nem látszik meg rajtad. Azért nem jön össze, mert mindenki látja rajtad, hogy ez téged zavar, és hogy magaddal sem vagy megelégedve. Ez pedig általában nem túl szimpatikus tulajdonság. Csak add önmagad, hangsúlyozd ki a stílusod. Keress diákmunkát, vegyél a pénzből olyan ruhákat, amiket szeretsz és jól érzed benne magad, csinálj olyan dolgokat, amik lekötnek. Legyél kiegyensúlyozott és boldog, és hidd el, azonnal nagyobb sikered lesz.
2015. aug. 7. 14:37
 12/32 anonim válasza:
9-es: fiú vagyok, nem nő. És én a való világban élek. Nem bírom és nem is szeretem azokat a búval b***ott embereket, akik hogy jobb legyen az élete, jobban nézzen ki nem csinál semmit, várja a sültgalambot. Az ilyenek bújjanak is el. Pedig tehetne akármit hogy jobban nézzen ki az illető, de nem, inkább itt sír nekünk.
2015. aug. 7. 15:32
 13/32 anonim ***** válasza:
Nincs igazad. Valószínûleg meg sem próbálof megérteni ezeket az embereket. Igan, sportolni lehet. De azzal mit kezdjen egy srác, ha 165 centi? Ha krumpliorra van, rossz fogai, szódásszifon szemüvege, és nincs pénze/nem akar kés alá feküdni? Igazad van, biztos megérdemli, dögöljön meg, mi? Herótom van az olyanoktól, mint te.
2015. aug. 7. 15:44
 14/32 anonim válasza:
Igazad van, én ezt sosem tudhatom meg. Azt meg sajnálom, ha herótod van azoktól, akik egyenesen beszélnek reálisan, nem beszélnek bele hülyeségeket a dolgokba, nem tömöm tele a másikat azzal, hogy ,,Te már bizony így maradsz, semmit sem tehetsz". A kicsiknek amúgy is jobban áll, ha edzett a teste. A magasaknak több a meló. Az meg hogy a sport sem játszik az vicc. Legyen jó stílusod, legyél sportos, ne legyél visszamaradott (buta), legyél határozott, legyen önbizalmad. Mindenen lehet változtatni, ezeken meg főleg. Ja és a nők is kicsik, 150-170 centi az átlag. Nem kell szomorkodni, dolgozni kell, magától semmi sem fog változni. Ha úgy érzed így a legrosszabb, akkor innen már csak feljebb vezet az út.
2015. aug. 7. 16:56
 15/32 anonim ***** válasza:
hú de sok szöveg...ezt most nem olvasom végig,de igazad van
2015. aug. 7. 22:15
 16/32 A kérdező kommentje:

"Tegyél ellene. Sportolj, ne várd a csodát, magától semmi nem lesz. Azt hiszed hogy az első csajozásnál nem lesz kudarc?"

Az ilyenek bújjanak is el. Pedig tehetne akármit hogy jobban nézzen ki az illető, de nem, inkább itt sír nekünk.

"A teszel erte azt jelenti, hogy bedobsz midnent, ami szerinted az ügyedet elöremozdithatja.

Ezeken már túl vagyok (és szerintem sokan mások is), vannak normális cuccaim, sportolok és csajozok, de nem jönnek velem randizni és nincs csajom, pedig kitartóan próbálkozom.

"Azt hiszed ha normális tested van és jóképű vagy akkor minden adott? Nem!"

Az átlagnál valamivel magasabb, jóképű embereknek a csajok ajánlatokat tesznek, körülöttük lebzselnek és ölelgetik őket. Igen, adott. Esetleg hogy pár szemező, meg rájuk mosolygó csajt meg kell szólítaniuk egy sziával és elkérni az elérhetőségüket, de sokan még erre se képesek és emiatt nincs csajuk jó külsővel sem. Te tényleg nem ismersz senkit pasit, akire idegen csajok ráírnak, vagy megszólítják, vagy csak körülötte vannak pedig alig beszél valamit, akármi vicceset vagy intelligenset, csak mert jól néz ki?

"Ha nem sikerül bebizonyitanod neki, hogy te kelelssz neki, akkor a csaj a hibas? Hbias barki? Nem, ö igy erez, kesz."

Igen, rád néz és ha te vagy a legszebb, vagy legnépszerűbb fiú a helyen, akkor sikerült "bebizonyítanod" neki. Honnan veszed, hogy egyáltalán be kell valamit bizonyítanod, hogy egyáltalán számít bármit, hogy mit mondasz?

"mindenkinek más tetszik"

Nem, a szép emberek mindenkinek jobban tetszenek, már az óvodában is. A nála alacsonyabb embereket meg irtó kevés nő választja (általában a pénzéért). De javíts ki ha tévedek!

"hány nálam csúnyább srácot láttam már olyan csajokkal hogy csak na"

Magasabbak voltak nálad, kigyúrtabbak, vagy népszerűbbek?

"A kicsiknek amúgy is jobban áll, ha edzett a teste."

Miért áll jobban a kicsiknek szerinted? Meg mondjuk egy alacsony dagadt srác mitől lesz Adonis, ha mondjuk ledob 20 kg-t, de még mindig hájas, vagy egy vékony alacsony, akit attól hogy kigyúrt még mindig gyengébb és sokkal alacsonyabb másoknál? Meg attól, hogy valaki gyúr, mitől lesz jó valaki szerinted a csajoknál, a konditermekbe is sok millió egyedülálló ember jár.

"Ja és a nők is kicsik, 150-170 centi az átlag."

165 az átlag, és a náluk úgy egy arasszal magasabbakat szeretik, tehát hiába vagy 170, az sem annyira szimpatikus az átlag lánynak, hátmég ha alacsonyabb.

"Nem kell szomorkodni, dolgozni kell, magától semmi sem fog változni."

Ha dolgozol akkor te magasabb leszel?

2015. aug. 9. 22:13
 17/32 anonim válasza:

Én már nem akarok magasabb lenni, sokszor azt kívánom legyek kb 5 centivel kisebb. Nem olyan jó magasnak lenni, mint ahogy azt te elképzeled. Lányoknál mégis mivel van több esélyünk? Semmivel. Legyen jó a kisugárzásod, legyen önbizalmad. Akármilyen jól nézel ki, ezek nélkül kevés az esély. Haverokkal menjetek el csajozni csak próbaképpen, hogy amikre kell figyelned. Nem a csaj fog odamenni hozzád, ő csak jelezni fog hogy szabad a pálya. Nem könnyű észrevenni, főleg ha heves táncban vagy jó beszélgetések közepén vagy. Sok sikert!

2015. aug. 10. 09:06
 18/32 A kérdező kommentje:
Ha abszurd magas vagy abszurd kigyúrt vagy, nyilván az sem a legnépszerűbb külső, de azért még mindig sokkal több esélyed van, mint azok, akik mondjuk 160 cm-k, a csajoknál kisebb súlyúak, vagy a kövérek, aki menni is alig tudnak lihegés nélkül. Önbizalmat meg kisugárzást hogy lehet szerezni, magasnak meg kockahasúnak kell lenni, jó sporteredménnyel? Meg mi van, ha a haverok nem szoktak discoba járni, csak úgy fél évente, meg csajozni sem szoktak, akkor egyedül csajozva rossz külsővel és elküldve hogy lesz önbizalmad?
2015. aug. 10. 12:16
 19/32 anonim ***** válasza:

"hány nálam csúnyább srácot láttam már olyan csajokkal hogy csak na"

Magasabbak voltak nálad, kigyúrtabbak, vagy népszerűbbek?

192 centi vagyok, pont jó súlyban, karra edzek néha, és nem hiszem hogy bármivel is népszerűbbek lettek volna nálam. Szimplán csak nyitottnak kell lenni.

2015. aug. 10. 14:24
 20/32 anonim válasza:
Nekem például nem annyira fontos a külső, az viszont annál jobban érdekel hogy milyen a humorérzéke, a viselkedése. Tudom, úgyse hiszi el senki, hogy nem érdekel valakinek a külseje, pedig tényleg nem. Szerintem a két félnek kölcsönösen el kell fogadni egymás hibáit. Ha van kedved írhatsz:)
2015. aug. 10. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!