Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rossz külsővel hogy lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz külsővel hogy lehet barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
Mondjuk alacsony, nagyon vékony vagy nagyon dagadttal, amivel a gyúrás is alig látszik? Nyilván rossz külsővel nehezebb népszerűnek is lenni, mint egy magas vagy jóképű arcnak, és kisebb az önbizalma is az embernek.
2015. aug. 7. 11:46
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

"Igen, rád néz és ha te vagy a legszebb, vagy legnépszerűbb fiú a helyen, akkor sikerült "bebizonyítanod" neki. Honnan veszed, hogy egyáltalán be kell valamit bizonyítanod, hogy egyáltalán számít bármit, hogy mit mondasz?"

Akkor mégis mi a francot akarsz? Ha szeirtned semmi értelme, akkor miről beszélünk? Te, mint fantasztikus, mindent megtett, hibátlan egyed, azt áílltod, semmi értelme. Akkor ne csináld.

Ennyi ökörséggel és balfassssz dumával még a többi ökörséget pofázó GYK felhasználón is túltettél, gratulálok.

2015. aug. 10. 22:00
 22/32 anonim válasza:

Itt a megmondó 21-es válaszoló! Így kell leírni mindenkit 2 percben.

De egyébként teljesen igaza van. Ha neked semmi sem jó, akkor miről beszélünk?

2015. aug. 10. 22:28
 23/32 anonim ***** válasza:
Igen, még rajtam is túltettél kérdező! Pedig én aztán nagyon szánalmas vagyok.
2015. aug. 10. 22:54
 24/32 A kérdező kommentje:
De ti akkor hárman mégis mi a francot akartok bebizonyítani egy csajnak, hogy tudtok bohóckodni a nagy humorérzéketekkel a közelében és ettől lesz olyan személyiségetek, hogy állandóan titeket keresnek és tíz csaj ír rátok facebookon egy nap? Vagy hogy magabiztosan vered a melled valami sport vagy tanulmányi eredmény nélkül a semmire nem jó külsővel, és akkor majd te leszel az iskola menője a csajoknál? Ti tényleg elhiszitek ezt, hogy a humor, meg az önbizalom kell a csajozáshoz, és nem a kiváló kinézet, vagy a népszerűség?
2015. aug. 11. 03:07
 25/32 anonim ***** válasza:

Hahahahahahahahahahahaha. Csak röhögni tudok azon, amiket mondassz, mert komolyanvenni, azt nem lehet.

Barátnőmmel interneten keresztül beszéltem az első hetekben, egy oldalon keresztül ismertem meg.

Népszerűség, kinézet, egyéb, általad felsorolt olllllllllllly fontos dolgok szóba se jöhettek volna.

Ahogy utána se. Mit érdekelte volna, ha népszerű vagyok? Mit érdekelte volna, hajól nézek ki, ha sportolok? Az számított, milyen vagyok, ahogy nekem is az, ő milyen.

akkor már több éve nem volt időm sporotlni, így teljesen átlagos külsővel bírtam - az arcom szépnek mondható, és akkor? Ez csalás? Vagy "hah, neked könnyű"? Gondoljátok ezt, ha akarjátok, de ckas azt bizonyítjátok vele, hogy bal.faszok vagytok. Mást már nem lehet erre a mentalitásra, ennyi ökörségre mondani.

És még gazdag sew vagyok.

Hát akkor én eladtam a lelkem, vagy szérumot használtam, vagy valami füldönkívüli cucot, hiszen 5 éve vagyunk egyőtt. Hát nem?

Biztos nem az intelligenciám, a kellő közös dolgok és a szükséges különbségek, a figylemesség, a másik iránti szerelem, az, hogy mindent megbeszélünk,a HUMOR, az, hogy bármti megtennénk a másikér, a kezdetekkor megkérdőjelezhetetlen hűség...

Vagyis az olyan dolgok, amik szerintetek nem kellenek, a valóságban pedig ezekre van szükség, erről van szó egy kapcsolatnál.

És most jön a léyneg. Ha te azt mondod, csak a szexualitás végett kell partner, ha azért kell, hogy ne legyél egyedül -lehet bárki, mindegy, szeretem, vagy nem ,csak legyen mellettem valaki, hogyl ássák -, vagy azért, mert "mit szólnak, ha nincs", akkor az én szememben bort iszik, vizet prédikál szánalmas gyökerek vagytok.

Ha pedig kapcsolat kellene, akkor pedig nem vagytok tisztábna vlee, hogy ez mit jelent, és az általaánosításaitok köpködése közben képtelenek vagytok gondolkodni és cselekedni. Ja bocs, a neten való óriási torzulásokkla leőadott onsajnáló, a másokat leszóló monológok, na azok mennek. Taps, taps.

2015. aug. 11. 10:08
 26/32 A kérdező kommentje:
Olyan vagy mint valami iszogatós gyerek, aki büszke, hogy egy csúnya csajt, vagy egy nem túl jót fel tudott szedni. Mi lesz a következő melldöngetésed, hogy a netről két dagadt csúnya csajjal is lefeküdtél? Már arra tértünk át, hogy lesz az ember népszerű a csajoknál, hogy a csajok keresik jópáran, ha nem vetted volna észre az alja melldöngetésed közben.
2015. aug. 11. 11:22
 27/32 A kérdező kommentje:
Pl te az utcán, egy plázában, egy osztályban, vagy egy discoban odamennél ma a szebb csajokhoz, lenne belőle bármi szex, mert olyan "szuper" a humorérzéked és a személyiséged?
2015. aug. 11. 11:29
 28/32 anonim ***** válasza:

"Olyan vagy mint valami iszogatós gyerek"

Sajnos ki kell hogy ábrándítsalak :/. A barátnőm nem csak szép, de intelligens is - ki is emelek egy dolgot, mondjuk azt, hogy 3 nyelven beszél anyanyelvi szinten, és 4 nyelven középszinten.

"lenne belőle bármi szex, mert olyan "szuper" a humorérzéked és a személyiséged?"

Ezzel bebizonyítottad nekem, hogy olyan szinten állszvagy, hogy nem éri meg foyltatni a társalgást, ellenfél nélkül ugyanis roppant unom a vitát.

Neked nem barátnő kell, csak egy szexpartner, vagy csak "egy csaj, aki ott vna ,ha kell". Szánalmas.

Azt kapod, amit érdemelsz, ha csak fele olyan ember vagy, mint amit a válaszaidból látszanak, már mindent értünk.

2015. aug. 11. 11:51
 29/32 A kérdező kommentje:
Nem hiszek neked, eddig az utóbbi négy hozzászólónak egy értelmes gondolata sem volt, csak értelmes gondolatot összehozni nem bíró, személyeskedő degeneráltak, persze tudom, személyeskedni, és nem működő általánosságokat szajkózni könnyebb, mint értelmes gondolatokat mondani.
2015. aug. 11. 13:35
 30/32 A kérdező kommentje:
Ti ilyen kis vetítő 12 évesek lehettek. Valaki más?
2015. aug. 11. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!