Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan és hol tudnék barátnőt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan és hol tudnék barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
már 18 éves leszek, és még nem volt lány az életemben. Nem tudom merre induljak, hogy megtaláljam. Barátaim nem sok van, 1 van akivel tudnék menni ide-oda ha kell. Bulizni nem szoktam járni, de nem is hívnak túlzottan. Nem járok sportolni sem, bizonyos okok miatt. Suliba, meg itthon szoktam lenni általában. Azzal már besültem, hogy ráírogattam lányokra, de egyből vagy kis idő múlva lepattintottak. Mégis segítsetek, hogy érvényesüljek? nekem egy normálisabb lány is elég, nem kell gazdagnak lennie. Hogy tudnék én egy csúnyább fiú barátnőt találni? És hol? egyébként nagyon sovány és magas vagyok, így a testemmel csak kevés bajom van, inkább az önbizalomhiány ne lenne
2015. jún. 12. 20:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia próbáltál már társkeresőt? Vagy itt is megpróbálhatod, hátha összejön valami. 16/L
2015. jún. 12. 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is ugyan olyan vagyok mint te, csak 2 évvel fiatalabb.. Én is csúnya vagyok (szerintem) és sokat depiztem, de egyszercsak lett egy ötletem hogy én sportbiciklizni akarok... (NEM KIABÁLOM EL... Mert mindig az van hogy ha leírom mi jó történt velem az az ellentétjére fordul :D)

Ugyan senkit nem ismertem még meg ezzel hogy komolyabban biciklizem, de adott annyi önbizalmat hogy kb a normális szinten legyek..

Az ad még önbizalmat hogy hátrafelé állítom a hajamat és a szél úgy is tartja és hozzá veszek napszemüveget és így magamnak is tetszem :)

(nem kiabálom el :D)

Szeretem mikor úgy előzöm le a többi biciklistát hogy csak na.. Kivéve ma xD megelőztem 2 versenybiciklist... Utana 1 km utan jó gyorsan visszaelőztek.. Na az megalázó volt :D

Na, de az a lényeg hogy kezdj el egy sportot.... Ajánlom hogy először valami magányosat mert ha elrontasz valamit az nem megy senkinek a kárára (pl kosármeccsen) és nem hagyod abba az első "megalázó" hiba után.

Másrészt mert megtudod edzeni magadat mind testileg, mind lelkileg (önbizalom) és lehet hogy nagyon jóra tudod fejleszteni magadat és majd eljön az idő hogy társasági sportra menj mert: edzett vagy, van önbizalmad, es már elértél valamit egy másik sportban. :)

Harmadjára... Segíthetsz embereken vagy állatkákon :)

Ma pl levittem egy kiscicát az útról és ez jó érzéssel töltött el :)

A "csúnyaságoddal" meg ne foglalkozz.. Mert senki sem csúnya csak épp egy személynek nem az esete.. Mindig van legalább egy ember aki szeretne téged. De egyre jobban mersz magadra adni... Kis lúzer tüsi hajam van mikor iskolába megyek, de mikor bicózni akkor... Haj háftra... Napszemcsi fel! Biciklis ruha fel! és jön az önbizalom bomba.

Az a lényeg hogy mozdulj ki... Akár egyedul.. Mert tudom nehéz emberekhez szólni ha visszahúzódóbb vagy, de közben is ismerhetsz meg embereket.

Én például csodálkoztam mikor mondják hogy láttalak tekerni.. Megismernek? 0.o

Szóval... Kezdj valamit magaddal! Ha tetszik ha nem :)

16/f

Ja... És.. Ezt az egészet.. NEM KIABÁLOM EL :D

2015. jún. 12. 21:36
 3/3 anonim válasza:
Jól mondja az előttem lévő srác. Én 19 éves vagyok, több barátnőm is volt, de ezek azért sosem hip-hoppra jöttek össze. Egy biztos, talpraesettségre és önbizalomra van szükség. Itt ne érts félre, sok csaj gyűlöli a műmájereket, vagyis inkább a prémium csajok akiknek van egy kis csöpp esze. Persze, ha az ilyen kis divatlibákra hajtasz, mert miért ne (én is csináltam/csinálom ezt mert egy-két numerára jók, többet nem is érdemelnek), akkor igen, tegyél oda. Még ki se kell lépned a házból, edz otthon, járj konditerembe, menj el valami fiatal fodrászhoz, vagy valami kezdő ismerősödhöz. El se hiszed, hogy egy fiatal mennyire jobban vágja, hogy milyen frizura a divatos mostanában illetve, hogy egy ilyennél mennyit infót kaphatsz a többiekről: merre járnak, hol buliznak, ki-kivel, ki-milyen, stb... :) Tehát az első, hogy magadnak begyere. Véleményem szerint, ha már látsz magadon változást, a kondid, a búrád vagányabb már sokat változik az önbecsülésed. Konditeremben is tudsz ismerkedni, idővel feltalálod magad csajozásban is.
2015. júl. 3. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!