Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol tudok barátnőt szerezni?...

Hol tudok barátnőt szerezni? (Többi lent)

Figyelt kérdés
15 éves fiu vagyok, 190 cm, barna haj, barna szem, nem fényezni akarom magam de jó humorérzékem van, normális vagyok.Jövő szeptembertől középiskolába megyek ahol nem csak fiuk lesznek.Az iskola a városban van.Ha sétál egy lány az utcán, megtetszik bemutatkozom neki, akkor az a helyszin jo? Vagy milyen helyeken szolitsak meg lányokat, ahol nekik nem kinos? Vonattal fogok menni haza, pl vonaton nyugodtan megszolithatok egy lányt? Mert nem vagyok gátlásos szoval a megszolitással nincs gond, csak azt nem tudom hogy egy lánynak mikor nem ideális vagy ideális a helyszin.Főként lányok válaszát várom de fiuk is nyugodtan irhatnak. A válaszokat előre is köszönöm.

2015. ápr. 20. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ASD
2015. ápr. 20. 16:16
 2/4 anonim válasza:
Én is utcán szoktam vagy ha utazok, olyankor, mikor tudom, hogy formámban vagyok. Nyugi, a csajoknak kb. csak az számít, hogy éppen el tudd varázsolni, szóval leszarják, hogy ideális vagy se..:) Kivéve ha van valakije. De ha úgy meg szóba áll veled, akkor meg azért felejtős, mert majd veled is ezt csinálja. Ha érzed magadban a powert, akkor hajrá, de ha nem, akkor inkább ne, mert önbizalom romboló tud lenni, ha olyankor veted be magad. Amikor frankó vagy, akkor dobd oda magad.
2015. ápr. 20. 16:23
 3/4 anonim válasza:
merre laksz?
2015. ápr. 20. 16:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Budapest
2015. ápr. 21. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!