Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól hogy egy lány pattanásos lehet vonzó?
"Az álom férfiakra akik csak a mesében és a képzeletünkben léteznek"
Aha, egy álom férfira, aki izmos és jóképű. Ez jobb, mint az, hogy egyes férfiak meg szőke, jó alakú nőről álmodoznak? NEM!!!
De ahogy a nők között, úgy a férfiak között is vannak, akik beérik egy átlagos külsejűvel. Őket kell megkeresni, a többieket lesz*rni magasról.
hány éves vagy? ha fiatal vagy (értsd: 20 alatti) akkor általában idővel elmúlik, most csak a hormonok játszadoznak veled. ha több mint 20, akkor irány bőrgyógyász!
amúgy a kérdésedre a válasz:
NANÁ HOGY LEHET!
Nem feltétlen jóképű. Értem: Az adott hölgynek helyes de figyelmeztetlek!!! Ízlések és pofonok.
Nem egyezik senkinek az ízlése senkiével. Nem a szétgyúrt m14-esekre gondolok. Az átlagokra, tudod pipi+faszi= mama neveli 8 kisunokáját
Nő+férfi= házasság, 1-3 gyermek és büszke szülőként rendesen dolgoznak.
Persze h lehet, nem a külső a minden.. :) Ha egy lány ápolt és látszik, h nem igénytelen, attól nem lesz kevésbé vonzó h pattis. Sőt, ha ápolt, akkor nem is annyira feltűnő. Én amióta abbahagytam a fogamzásgátlót, azóta tiszta ragya a fejem, pedig már majdnem egy éve. A barátommal csak 4 hónapja vagyunk együtt, de egyáltalán nem zavarja, sőt szinte észre sem veszi, ahogy én se rajta, ha van neki 1-2.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!