Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól hogy egy lány pattanásos lehet vonzó?
Simán. :)
Láttam már rengeteg pattanásos, szerintem vonzó lányt.
Igen. A fiúkat zavarja ha egy lány pattanásos,-nem engem nem zavar... De. És amelyik azt mondja hogy nem az hazudik. Alapvetően a fiúk a külsőre hajtanak (tisztelet a kivételnek). Haha nem. Nincs kivétel.
Egy inteligens, fogszabályzós, pattanásos lány, avagy egy szilikonnal töltött pipi, akinek a fejében csak a bránerek vannak. Szőke hosszú hajjal természetesen. Na fiúk?! Melyiket döngetnétek (élvezettel, nem egy éjszakás kaland formájában)?
/Nincs kivétel/
4-es: Gondolom én ezzel egyedül vagyok így, de ha egy szép lánynak van fogszabályzója, az engem jobban beindít:D
Volt már pattanásos barátnőm, de alapból én se bírom, ha olyan egy lány arca, de nem kizáró ok.
17/F
#5! Most nem a fogszabályzón volt a hangsúly, hanem a pattanáson;)
#6! Ezt dicséretnek veszem. Köszönöm:)
7:
"Alapvetően a fiúk a külsőre hajtanak (tisztelet a kivételnek). Haha nem. Nincs kivétel."
1. Valamilyen szinten mindenkiknek számít a külső. Az értelmesebb embereknek kevésbé, pl. csak annyira, hogy ne legyen nagyon ronda / nagyon kövér. A felszínesebb embereknek pedig jobban. Férfiak és nők között is vannak értelmesebbek, meg felszínesebbek.
2. Miért? A nők mire hajtanak? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!