Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj, miért van ez?

Figyelt kérdés
Mindenki úgy mondja, hogy szép vagyok, szoktak is nézni a fiúk, mosolyognak is rám, buszon van néha hogy mellém ül stb.. de mégsem szólítanak le soha. Facebookon mindenféle srác bejelöl, írogatnak is de mind olyan jött ment szerencsétlen, és csupa ilyen próbálkozik csak be... Persze lehet, hogy csak nem az én eseteim, de akkor hogyha valóban ilyen szép volnék akkor egy olyan helyes srác se jönne oda hozzám aki amúgy meg mosolyog, engem néz, aztán nem látom soha többet.

2015. szept. 13. 21:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ha néz, nézz rá vissza, szemezz vele.. ha mosolyog mosolyogj rá vissza ennél többet nem tudsz tenni.
2015. szept. 13. 21:49
 12/14 A kérdező kommentje:
És hogyan kéne nekem kezdeményeznem ami több egy mosolynál? :)
2015. szept. 13. 21:54
 13/14 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk énekelj neki kicsi grófó számokat!
2015. szept. 13. 21:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Jaj, azt inkább ne:D menj oda azokhoz, akik tetszenek, kérdezgesd őket, vagy hasonlóak. De igazából én se tudok kezdeményezni, úgyhogy nem tudom.
2015. szept. 13. 21:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!