Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok egy normális...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok egy normális pasit?

Figyelt kérdés
14/l

2015. szept. 3. 23:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Én jóképünek meg normálisnak tartom magam , csak önbizalomhiányos :/ 14/f
2015. szept. 3. 23:04
 2/10 A kérdező kommentje:
Jó de én nem jövök ki senkivel :/ de itt is hiányzik az önbiyalom
2015. szept. 3. 23:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Magasra teszed a lécet + nem pasikkal,hanem pawa kiskancsókkal találkozgatsz.
2015. szept. 3. 23:26
 4/10 anonim ***** válasza:
14 evesen meg nem kell pasi! Majd gimibe (gondolom jovore vagy talan iden) konyebb lesz ismerkedni:) nehany buli vagy neten ismerkedes es konnyebb talalkozni. 16 vagyok es meg varok a kapcsolatra, eddig nem volt baratom, de most alakulgat:)
2015. szept. 3. 23:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Olyan h normalis nem letezik csak kevesbe rossz es gyarlo.
2015. szept. 3. 23:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Majd meg találod... Bőven ráérsz, mit akarsz 14 évesen pasizni majd 20 éves kortol kérdezd meg ugyanezt.
2015. szept. 4. 01:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Írj
2015. szept. 4. 06:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Ugyanugy mint a szepseg a normalissag is relativ. Marmint szerintem. Ha valakinek az a normalis hogy az illeto punk akkor neki az a normalis de ha valakinek az hogy nagy az orra vagy sorolhatnam evekig hogy mi akkor az neki a normalis. Ez egyenfuggo kinek mi jon be es mit szeret valakiben illetve mit tart normalisnak.
2015. szept. 4. 09:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Meert 14 éves vagy..?

Ha 20 évesen azt mondod nem találsz senkit azt mondom oké..

De 14 évesen ez ez kicsit szánalmas.. már bocs..

2015. szept. 4. 13:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Azért mert a fiúk később érnek és hozzád egy 16-17 éves való. És próbálj meg nyugton lenni, legyél barátságos, kedves és szexi. Ne pedig fruska aki állandóan elégtelenkedik és semmi se jó neki. Érted ugye?

Szívesen. 39F

2015. szept. 7. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!