Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy normális pasit?
Figyelt kérdés
14/l2015. szept. 3. 23:03
1/10 anonim válasza:
Én jóképünek meg normálisnak tartom magam , csak önbizalomhiányos :/ 14/f
2/10 A kérdező kommentje:
Jó de én nem jövök ki senkivel :/ de itt is hiányzik az önbiyalom
2015. szept. 3. 23:06
3/10 anonim válasza:
Magasra teszed a lécet + nem pasikkal,hanem pawa kiskancsókkal találkozgatsz.
4/10 anonim válasza:
14 evesen meg nem kell pasi! Majd gimibe (gondolom jovore vagy talan iden) konyebb lesz ismerkedni:) nehany buli vagy neten ismerkedes es konnyebb talalkozni. 16 vagyok es meg varok a kapcsolatra, eddig nem volt baratom, de most alakulgat:)
5/10 anonim válasza:
Olyan h normalis nem letezik csak kevesbe rossz es gyarlo.
6/10 anonim válasza:
Majd meg találod... Bőven ráérsz, mit akarsz 14 évesen pasizni majd 20 éves kortol kérdezd meg ugyanezt.
8/10 anonim válasza:
Ugyanugy mint a szepseg a normalissag is relativ. Marmint szerintem. Ha valakinek az a normalis hogy az illeto punk akkor neki az a normalis de ha valakinek az hogy nagy az orra vagy sorolhatnam evekig hogy mi akkor az neki a normalis. Ez egyenfuggo kinek mi jon be es mit szeret valakiben illetve mit tart normalisnak.
9/10 anonim válasza:
Meert 14 éves vagy..?
Ha 20 évesen azt mondod nem találsz senkit azt mondom oké..
De 14 évesen ez ez kicsit szánalmas.. már bocs..
10/10 anonim válasza:
Azért mert a fiúk később érnek és hozzád egy 16-17 éves való. És próbálj meg nyugton lenni, legyél barátságos, kedves és szexi. Ne pedig fruska aki állandóan elégtelenkedik és semmi se jó neki. Érted ugye?
Szívesen. 39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!