Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaha találok normális fiut? 170cm vagyok barna haju türkiszkék szemü lány vagyok.
Figyelt kérdés
2015. aug. 3. 18:28
1/14 anonim válasza:
egy képet mellékelhettél volna. :)
2/14 anonim válasza:
Biztos fogsz..
Dee legközelebb lehet 1 kicsit bővebben? :)
3/14 A kérdező kommentje:
~#1 nem tudok képet feltölteni
2015. aug. 3. 18:33
4/14 Kill The Sexplayer válasza:
Legközelebb csak írd azt: "Hé fiúk, írjatok privátot!"
Nem kell a körítés, nem vagyunk hülyék.
5/14 anonim válasza:
semmit nem mondtál el.
Olyan mintha el akarnál adni egy autót és annyit írsz oda hogy piros.
6/14 A kérdező kommentje:
Akkor ugy irom hogy amelyik fiuval eddig beszéltem vagy taliztam az egy extra bunko volt
2015. aug. 3. 18:43
7/14 Kill The Sexplayer válasza:
És honnét kellene tudnunk, hogy találsz-e? Írd az 'Ezotéria' kategóriába, ott szoktak lenni ilyen jövőbe látó mágusok.
8/14 anonim válasza:
Bővebb információt írhatnál, amúgy nincs olyan hogy valaki nem találna, csak keresni kell néha ott találod meg a legjobbat ahol nem is számítanál rá..
9/14 anonim válasza:
Simán. Azért az életkor is számít, meg a kinézet.
Képet pedig simán tudsz felrakni Képfeltöltésre.
10/14 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok.
Privátban megírhatod a Facebook elérhetőségedet, ahol elvileg kép is van rólad. Könnyebb lenne úgy véleményt alkotni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!