Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert nem találok normális lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem találok normális lányt?

Figyelt kérdés
Egy normális lányt sem találok sosem. Akikkel eddig beszélgettem, randizam az összes azt akarta már az első talin hogy dugjam meg.. Nincs ezzel semmi probléma, de nekem ilyen nő nem kell. Hol találhatók normális lányt? Magas, jóképű vagyok. Eddig mindig ezt mondták, nem velem van baj. Olyan nőt szeretnék magamhoz akit lehet szeretni, lehet vele sétálni és nem minden percben a kuráson jár az esze.

2015. aug. 20. 23:23
 1/10 anonim ***** válasza:
40%

Érdekes, nekem is szoktak hasonló problémáim lenni, hogy a partnernek csak a szexen jár az esze.. Csak én lány vagyok.

Szerintem tisztázzátok már az elején, hogy kinek mi a szándéka. Mond, hogy te hosszútávra tervezel, nem "szexkapcsolatra".

2015. aug. 20. 23:27
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Én speciel ilyen vagyok, szűz is vagyok még és nem is szégyellem, mert nem fogom olyannak odaadni magam, akit alig ismerek, nincs meg a bizalom, szerelem, stb. De vagyunk még bőven hasonló hozzáállással! Szerintem rossz ajtókon kopogtatsz, az a probléma...
2015. aug. 20. 23:27
 3/10 anonim ***** válasza:
22%

És elsőnek nagyon igaza van, igen. Énnekem is hasonló tapasztalataim vannak fiútéren.

2015. aug. 20. 23:28
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

Én normálisnak tartom magam de tuti nem vagyok az mert 25 évesen még egy randin se voltam soha...

25/N

2015. aug. 20. 23:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Azért szerintem nem összeegyeztethetetlen a két dolog. Mármint, hogy egy lány szereti a szexet a PÁRJÁVAL, és az, hogy romantikus, és hosszútávú kapcsolatban gondolkodik. De javíts ki ha tévedek
2015. aug. 20. 23:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Igyekszem normális lányt keresni de nagyon nehéz találni. Meg amik mennek Facebookon is posztolja a testét meg stb. Aki normális lány és szeretne ismerkedni nyugodtan írjon 😀
2015. aug. 20. 23:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem értem mi köze a normálisságnak ahhoz, hogy hányadik randin történik meg az aktus. Melyik randitól számít normálisnak, hogy egyesülök a szerelmemmel?

Mi az első randin feküdtünk le, ez egy éve történt, most pedig összeköltözünk. Vagy így már nem is számít komoly kapcsolatnak, csak felszínesnek, attól függetlenül, hogy 1000+1 dolgot csinálunk együtt? (randik, 2 fajta közös sport, hobbi, séta, túra, tanulás stb.)

2015. aug. 20. 23:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Az ilyen csajokat küldd hozzám :D hol voltak ezek amikor én voltam tizenéves, cöhh!

Ha megnyugtat, nemcsak neked nem sikerül normális lányt lelned ,vagyunk itt pár ezren sajnos.

2015. aug. 21. 00:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi hosszutsvra tervezunk az elettarsammal: kozos vallalkozas van, gyerekrket akarunk hamarosan, hazassag stb. Sokat setalunk, sportolunk, logunk rgyutt. Barhol vagyunk, eszunkbe jut a szex. Szoval lehet komoly kapcsolat sok szexszel. Mindketten ilyen igenyeink is vannak. Mi nagyon egymasra talaltunk mindenben!

Szoval az elejen szamszerusitve kozold a novel a szexigenyed. En is megmondtam egy ismerkedesi idoszak utan szamszerusitve es meg a kapcsolat rlejen levo tovabbi honapokban sem szexeltunk. Mert en nem akartam elsietni.

N

2015. aug. 21. 00:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Volt egy srác, egy hónapot várt, míg odaadtam magam neki. 4 hónap járás után szakított velem. Egy hónap múlva kikötöttem egy férfi ágyában, aki az első randin megfektetett. 4 évig éltünk együtt. Ki mondja meg, mikor időszerű az első szex két ember között?
2015. aug. 21. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!