Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem találok normális lányt?
Érdekes, nekem is szoktak hasonló problémáim lenni, hogy a partnernek csak a szexen jár az esze.. Csak én lány vagyok.
Szerintem tisztázzátok már az elején, hogy kinek mi a szándéka. Mond, hogy te hosszútávra tervezel, nem "szexkapcsolatra".
És elsőnek nagyon igaza van, igen. Énnekem is hasonló tapasztalataim vannak fiútéren.
Én normálisnak tartom magam de tuti nem vagyok az mert 25 évesen még egy randin se voltam soha...
25/N
Nem értem mi köze a normálisságnak ahhoz, hogy hányadik randin történik meg az aktus. Melyik randitól számít normálisnak, hogy egyesülök a szerelmemmel?
Mi az első randin feküdtünk le, ez egy éve történt, most pedig összeköltözünk. Vagy így már nem is számít komoly kapcsolatnak, csak felszínesnek, attól függetlenül, hogy 1000+1 dolgot csinálunk együtt? (randik, 2 fajta közös sport, hobbi, séta, túra, tanulás stb.)
Az ilyen csajokat küldd hozzám :D hol voltak ezek amikor én voltam tizenéves, cöhh!
Ha megnyugtat, nemcsak neked nem sikerül normális lányt lelned ,vagyunk itt pár ezren sajnos.
Mi hosszutsvra tervezunk az elettarsammal: kozos vallalkozas van, gyerekrket akarunk hamarosan, hazassag stb. Sokat setalunk, sportolunk, logunk rgyutt. Barhol vagyunk, eszunkbe jut a szex. Szoval lehet komoly kapcsolat sok szexszel. Mindketten ilyen igenyeink is vannak. Mi nagyon egymasra talaltunk mindenben!
Szoval az elejen szamszerusitve kozold a novel a szexigenyed. En is megmondtam egy ismerkedesi idoszak utan szamszerusitve es meg a kapcsolat rlejen levo tovabbi honapokban sem szexeltunk. Mert en nem akartam elsietni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!