Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tucatjával hallom, olvasom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tucatjával hallom, olvasom, hogy egy normális pasit sem találok, panaszt. Akkor biztos hogy a panaszkodók normális nők?

Figyelt kérdés
Vagy mindenki szembejön nekik az autópályán?

2015. máj. 24. 18:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Irreális elvárásokkal nem nehéz ilyeneket mondani, holott ők sehol sincsenek ahhoz képest. Inkább ülnek a TV előtt 35 évesen egyedül és várják a szőke herceget, ami mire megjön, nem lesz kíváncsi a narancsbőrös seggükre.
2015. máj. 24. 18:58
 2/14 anonim ***** válasza:
Valószínű,hogy aki eddig hülyéket vonzott,annak is van valami defektje.Én például nem panaszkodom,mert tudom,hogy őrült vagyok kicsit,és eddig rossz közegben mozogtam,rosszul választottam,s vonzottam a hasonlóan lökötteket.Viszont nem adom fel,próbálok változni kívül-belül,élem az életem,egyebek.
2015. máj. 24. 19:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mint az előző válaszokból is látszik, relatív hogy kinek mi is a normális! :)
2015. máj. 24. 19:05
 4/14 To7ka ***** válasza:
60%

2# ez jó felfogás, hasznos az önismeret:)

Bármit írnék ide valamelyik oldal nagyon problémázni fog, de azért no.. Te "normális" pasiként hány nőt szólítottál le normálisan? Úgy, hogy utána fenntartottál egy beszélgetést, és férfiasan tudtál viselkedni (minden aberrációtól mentesen, és nem agresszív férfiként) az egész ismerkedős fázis alatt?

Nagyon sok olyan tényleg normális lányt ismerek, akiknek hasonló problémái vannak. Ennek két fontos pontja van:

- Nem mer kezdeményezni a srácok döntő többsége. Kár is részletezni, egész egyszerűen a legtöbben töketlenek.

- Mer kezdeményezni, de azonnal szexelni akar, vagy azonnal fülig szerelmes lesz (és szánalmas).

Na ha ezeket nem csinálja egy pasi, akkor ott már tényleg a nő a hibás. Amíg ilyeneket talál sorra, addig teljesen megtudom őket érteni. Szóval ha fokozódik a kérdésed alatt a hiszti, valamilyen alapokhoz tartsuk magunk, mind férfiaknál mind nőknél vannak olyanok (sokan), akik bőven nem felelnek meg a normális kategóriának, és nem csoda, hogy nem találnak párt.

2015. máj. 24. 19:06
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
túl nagyok az elvárások a mai nőknek! vannak még normális pasik de kb a kutyának se kellünk mert mindenki a tökéletest keresi de olyan ember nincs! a mai emberekben semmi kompromisszum nincs se férfibe se nőbe! mindenki a média beállított szuper nőket ill szuper pasikat keresi
2015. máj. 24. 19:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva nehezen hiszem el, hogy valakinek a környezetében egyetlen normális ember se lenne. Nyilván nehéz őket megtalálni, meg sok a hazug, képmutató ember, de akkor is vannak normálisak mindkét nemnél, csak éppen a nők jelentős része is felszínes, és a nagydumás, beképzelt macsókat veszik észre, mert ők "izgalmasak".
2015. máj. 24. 19:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkiben van hiba.

Ha már nem az van, hogy na a 3. ilyen pasit fogtam ki hanem már a 7-8-at. akkor ott a nőnél is van probléma amiket a 2-es leírt.

De persze olyan is van akinek hiába tetszik egy normálisabb faszi ha az nem mer odamenni, aminek megint több oka lehet h miért nem mer odamenni, nem csak az, h töketlen.

Mindig a másikat hibáztatjuk meg másokat és nehéz belátni, hogy néha megnehezítjük magunknak a saját életünket.

2015. máj. 24. 19:12
 8/14 anonim ***** válasza:
56%

Én sem tartom magam "normálisnak vagy tökéletesnek" azokat várom el egy férfitől amitől őt férfiasnak tartom illetve amit magamtól is elvárnék fordított helyzetbe. Számomra legyen " normális" még ha másoknak a szemében csak egy szerencsétlen lùzer. De egyébként kár ragozni egy csődtömeg lehetek én is hist pont annak nem kellek sose aki nekem kell.

25/L

2015. máj. 24. 19:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából egyetértek az előttem szólókkal.

Egyetlen dolog nagyon felidegesít,és szóvá kell tennem.

Amit a 4-es válaszoló írt ahhoz annyit fűznék hozzá,hogy egyenjogúság van,21. század,tehát a nőknek is pontosan ugyanannyi joguk van kezdeményezni,mint a férfiaknak.Ráadásul ha szeretnének valamit a nők,akkor ne csak várjanak már,hanem tegyenek is érte b.meg.

Ezt a hozzáállást utálom ebben az országban a többségtől,hogy mindent a férfi csináljon,kezdeményezzen úgy,hogy a nő a legkisebb jelét sem képes adni,hogy jöhetsz vagy bármi.Aztán ugráljon körülötte,szórakoztassa,legyen nagy dumás mert miért is ne,ja és persze fizessen is mindent.

2015. máj. 24. 19:58
 10/14 To7ka ***** válasza:
52%

De erről nem is írtam egy szót se, hogy várnia kéne a nőnek a pasikra, és ez a normális!:) De vannak, és mindig is lesznek férfias és nőies tulajdonságok, így akkor kicsit részletezem a kezdeményező részt:

Egy lány fog adni jeleket, nagyon egyértelmű jeleket, sőt, nyugodtan odamehet hozzád beszélni. Én olyan pasikról beszélek, és tényleg rengeteg van, aki az ilyen egyértelmű jelek után, egy jó beszélgetés után, egy jó randi után nem képes lépni.

És az igenis töketlen, és minek kezdene vele bármit egy lány? Ő nyitott, kezdeményezett, de marhára ne arról szóljon már egy ismerkedéses fázis, hogy mindent a nő csinál. Mit várjon úgy a kapcsolattól? Minek kellene neki egy tehetetlen férfi? Nekem se kell egy életképtelen nő, ha mindent én csinálnék helyette és nem szoknánk meg egymás stílusát (vagyis nem kezdene el nyitni, önállósodni, nem próbálkozna), akkor ott véget is ért.

De azok a pasik a töketlenek és igenis azok is maradnak, akik a lány egyértelmű jelei (vagy konkrét sorai, beszélgetéseik) után se képes elhívni egy randira, ha a lány elhívta randira nem képes önálló ötletekkel színesíteni azt, ha a lány mindent megtett a randin hogy jó legyen, nem képes megcsókolni a lányt, ha a lány még meg is csókolja a pasit, akkor a srác nem képes a 2. randit megszervezni.

Ilyenekről beszélek, ezek töketlenek, és ilyenek vannak. Sokan.

2015. máj. 24. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!