Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tucatjával hallom, olvasom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tucatjával hallom, olvasom, hogy egy normális pasit sem találok, panaszt. Akkor biztos hogy a panaszkodók normális nők?

Figyelt kérdés
Vagy mindenki szembejön nekik az autópályán?

2015. máj. 24. 18:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

persze To7ka, maradjunk annyiban h te így látod és te egy nagyon f**aszagyerek vagy.

De mindenki látja így.

2015. máj. 24. 20:15
 12/14 anonim ***** válasza:

10-es.

Egyetértek veled maximálisan,és az utolsó soraimat így általánosságban írtam igazából,csak tényleg dühít a dolog,és az ilyenek mint amit Te is írtál,valóban töketlenek.

Azonban én ilyet nem tapasztaltam soha életemben,de tényleg,hogy egy lány/nő felém ilyen jeleket,bármit küldött volna,és a nők is mind arra buzdítottak anno,hogy ohh persze menjek oda bármelyik nőhöz,miért is ne,max. pofára esek.Hát pofára is estem,nagyon sokszor,de semmi pozitívat nem tudok elmondani róla.

Kinevettek,megaláztak,durván elküldtek,ennyit.

De most komolyan léteznek ilyen férfiak a valóságban,akik a nő jeleire,kezdeményezésére sem tudnak,vagy nem akarnak reagálni?Hát nem tudom elhinni komolyan.Én már annak is örülnék,ha végre egy nőnek tetszenék valaha,de semmilyen jelet,semmit nem kapok tőlük,kezdeményezést végképp nem.

Szóval érdekes ez a dolog,én kiugranék a bőrömből,ha már egy nő legalább valami jelet,tetszést mutatna felém,még ha nem is lenne belőle semmi,az sem érdekelne.De hát nekem még ilyen sincsen az életemben,ezek szerint még ennyit sem érdemlek meg :/

Pedig ápolt vagyok magamra,nagyon odafigyelek az öltözködésemre is,átlagos kinézet megvan bőven.

Szóval nem értem én ezt.

24/F

2015. máj. 24. 20:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Ők vagy maguk se normálisak, vagy csak a tökéletes külsejűekkel állnak szóba, vagy konkrétan kerülik a normális pasikat.
2015. máj. 24. 21:01
 14/14 anonim ***** válasza:
#10 a válogatás lehetősége megadatott. Lehet vele élni!
2015. máj. 25. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!