Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nekem fájó ezt a sok láv...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem fájó ezt a sok láv sztoris, vagy hasonló kérdést nézegetni?

Figyelt kérdés

Annyira fáj, hogy ők kaptak egy esélyt, vagy csak szimplán szerelmesek...

Bár sokan sírnak hogy "Most mit csináljak", "Félek", stb... De attól még megkapták a lehetőséget...

2015. szept. 1. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
A lehetőség adott, csak ők éltek is vele!
2015. szept. 1. 20:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem félreértettél...
2015. szept. 1. 20:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy kicsit jobban kifejthetnék, mire gondolsz.

Mert ahogy az első írja, az esély neked is adott és lehetsz szerelmes. (viszonozva) Ne itt búsulj, hanem tegyél érte! :)

2015. szept. 1. 21:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül :(
2015. szept. 1. 21:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem csak neked:/

14/l

2015. szept. 1. 21:13
 6/8 anonim ***** válasza:
I know that feel bro 😔
2015. szept. 1. 22:48
 7/8 anonim válasza:
úristen, szánalom gyökerek egy helyen. full rondák és táposak vagytok, sírjatok egyedül vagy a ronda és tápos barátaitokkal, de minek ilyen kérdést kiírni?
2015. szept. 2. 00:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Én itt vagyok, ha ismerkednél :) amúgy én az ilyen kérdéseket átugrom inkább.. (21/f)
2015. szept. 2. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!