Nyugdíjas szüleimnek keresek olyan asztali gépet, amin a facebook-ot és egyéb internetes oldalakat tudnak a kellő sebességgel nézegetni. Tudnátok valami használt gépet belinkelni olx vagy hasonló oldalakról?
Egyáltalán nem értek a számítástechnikához, ők sem. csak azt látom, hogy annyira lassú a gép, hogy használhatatlan. Nem akarok több száz ezerért vadi új számítógépet venni, amikor még a word sem lesz használva rajta.
Ha tudtok, légyszi segítsetek!
Köszönöm!
Itt van sokféle.: [link]
De ha már van gép inkább azt kéne rendbe tenni.
Egy új gép is előbb-utóbb belassulhat.
Ennyire sem értek hozzá, hogy azt rendbe tetetni mennyibe kerülni... Mert gondolom, ha ki kell cserélni benne valami drága cuccot, akkor lehet megéri egy "újat" venni...
Köszi! :)
Itt vannak egész jók, 2 magos procival, 1 év garanciával. Én is itt vettem az enyémet, megbízhatóak:
Jelenleg milyen gépük van ? ha nem tudod megmondani akkor letöltesz egy aida64 et és kiirod ide a gép adatait
elég az alaplap tipusa videokártya típusa ,mekkora winyó és mennyi ram van bent és milyen?
+1 kérdés képet képfeltöltéstre tudsz felrakni ? és ide belikkelni ?
Kérdéses igy ahogy te is irtad "új" is belasulhat persze egy jó brand gép elvileg nem hardveresen fog, igy elég újratelepiteni
Tietek probaltatok mar?
Hú, köszönöm a válaszokat!
- letöltesz egy aida64 et: megpróbálom, ha legközelebb hazamegyek, és a fényképet is megpróbálom összehozni, majd feltölteni
- nem, tudtommal nem próbáltuk újra telepíteni, valójában semmit nem csináltunk vele, mert semmit nem tudok csinálni :(
- nem utánanézni vagyok lusta, hanem gőzöm sincs hogy mire keressek, mit és hogyan csináljak...
Sajnos ez nem az erősségem, de bármikor megsütök egy tortát :)
Milyen tortát? Jöhet akármilyen mondjuk :D
Ismeröseitek nincsenek?(mert mesziröl segiteni nehéz...) Ha semi marad a szerviz, vagy az irt netkávézó ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!