Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van valaki esetleg hasonló...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valaki esetleg hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Szóval, még tavaly nyáron ért véget a kapcsolatom a volt barátnőmmel,azóta egyszerűen lehetetlen párt találnom magamnak. Az egy év alatt nagyon sok helyen próbálkoztam (neten és élőben is egyaránt), de egyszer sem jött össze, mivel akiknél próbálkoztam sokan nem akartak kapcsolatot velem, de olyan lányok is, akikkel már alakult is volna valami, egyszerűen egy kis idő után lekoptattak, így nem lett belőle semmi. Magamról annyit, hogy átlagos testalkatom van, sportolni is szoktam (jelenleg edzek), tovább szeretnék tanulni, sok minden érdekel is. Túl bulizós nem vagyok, de néha pár haverral el szoktunk járni, akkor is megpróbáltam már ismerkedni, de nem sikerült. A kapcsolatban amúgy nekem az őszinteség, hűség és a bizalom az egyik legfontosabbak, illetve a belső értékeket, tulajdonságokat részesítem előnybe. Ez az egész amúgy kellemetlen is nekem, hogy ennyiszer nem jött össze már ennyi ideje, hiszen szeretnék végre egy normális párkapcsolatot. Valakinek van hasonló gondja, hogy kapcsolatot keres, akár már hosszabb ideje, de nem jön össze neki sehogy?

Ha lehet kort és nemet is írjatok. 21/F

2015. aug. 14. 23:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem sosem volt.

16/f

2015. aug. 14. 23:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Megmondom én, mi a baj. A lányok nem olyan kedves, hűséges csávót keresnek, amilyennek te tűnsz, és amilyen én is vagyok. Nem belső értékekre mennek. Rám például - és NEM, nem vagyok kicsit sem nagyképű, tényeket közlök - hajtott két lány azóta, de egyik sem a belső értékeimet kedvelte meg, hanem azt, hogy mivel sokáig versenyszerűen sportoltam és most is csinálom hobbi szinten, nem nézek ki rosszul, stílusos és ápolt is vagyok mindig, ez nekem sokat számít.

Nekem csak egy komolyabb kapcsolatom volt, az lassan 2 éve elmúlt, azóta csak apró, jelentősségtelen kavarások vannak, de semmi komoly. Majd jön valaki. :) 18/F

2015. aug. 15. 01:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Én is sportolok, írtam is hogy jelenleg edzem, de régebben kosaraztam és fociztam is. Öltözködni mindig sportosan és divatosan szoktam, illetve mindig adok magamra, hiszen tudom én is hogy a külső megjelenés is fontos nagyon is.
2015. aug. 15. 01:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, volt ilyen, 1 komoly után kb 3-4 év kellett a következőig.
2015. aug. 15. 01:17
 5/5 anonim válasza:
Szerintem a volt barátnőd keveri azt.
2015. aug. 30. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!