Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek hasonló helyzetben?
A múltkor pár osztálytársammal söröztem, amikor az egyikük ismerőse odajött, és mondta, hogy a haverja tesója "kinézett" magának. Mire rá akartam kérdezni, hogy hol ül a lány, már elment. (abban a tömegben lehetetlen volt megtalálmegtalálni)
Dumálunk tovább, aztán időnként oda jön 2-3 ember (mint utólag kiderült a lány barátai) és kérdez ezt-azt: Van barátnőm? stb. Már kezdett elég fura lenni a dolog, megkérdezem mégis mi van? Nagynehezen kiszedtem az egyikükből, hogy a barátjuk miatt kérdezgetnek, es mondták, hogy üljünk át. Mindenki jól érezte magát, jókat dumáltunk, a lánnyal próbáltam beszélgetést kezdeményezni, de mintha nem is érdekeltem volna. Közben a barátaival dumáltam, kérdezték, hogy mi a helyzet. Mondtam, hogy nem igazán alakul a dolog. Később a lány egyik barátnője félrehívott, és mondta, hogy próbálkozzak tovább, mert tetszek neki. Tetszett a lány, úgyhogy nem adtam fel, de sajnos nem lett semmi a dologból.
Szerintetek mi volt a baj, mit tettetek volna az én helyemben?
Illetve lányok!!
Gyakran csináltok hasonlót?
Mert velem még nem fordult elő ilyen. :)
Hívd el randira!
Ha elmegy, akkor rajta!
Ha nem, felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!