Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mit csinálnátok? Volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok? Volt hasonló tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik. Elhívnám randizni. Élőben szeretném csinálni, de sajnos nem tudom másképpen elérni csak facebookon. Olyan sokáig nem akarok várni, amíg ismét találkozunk. Mit csinálhatnék, hívjam el facebookon?

2015. júl. 27. 19:22
 1/8 anonim válasza:
Attól függ, melyikhez ragaszkodsz jobban: hogy élőben hívd el, vagy hogy minél hamarabb találkozzatok. Ha az előbbi, akkor várj még a következő találkozásig, ha az utóbbi, akkor írj neki, vagy hívd fel facebookon, hiszen az még mindig jobb, mint egy egyszerű üzenet.
2015. júl. 27. 19:38
 2/8 A kérdező kommentje:
A lányoknak nagyon fontos, hogy szemtől szembe hívják el őket randira?
2015. júl. 27. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez függ a lánytól is... Szoktatok beszélgetni facen?
2015. júl. 27. 21:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Inkább élőben szoktunk beszélgetni. Facebookon csak pl.másnapi összeröffenés időpontját pontosítjuk (megegyezik a baráti társaságunk). És mielőtt megkérdeznétek, hogy akkor miért nem találkozok vele egy jó darabig, hát azért nem mert éppen nyaralni van (2 hét) és miután hazajön, nem tudom, hogy mikor futunk össze.
2015. júl. 27. 21:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem ismerem igazán, csak mostanában kezdtem el vele beszélgetni.
2015. júl. 27. 21:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Jah, és nem a nyaralása alatt hívnám el, természetesen.
2015. júl. 27. 21:49
 7/8 anonim válasza:
Akkor hívd el inkább személyesen. 2 hét nem olyan hosszú idő.
2015. júl. 27. 21:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Oké, én is úgy vélem az lenne a jobb.
2015. júl. 27. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!