Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Valakinek volt már hasonló...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek volt már hasonló élménye? Ha igen, hogy kezelte?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akinek barátja, de nagyon tetszik nekem.

Ezt nem merem neki elmondani, mert akkor lehet,hogy a későbbiekben sem lesz nála semmi esélyem. Emiatt nagyon szarul vagyok, aludni sem tudok rendesen, mert folyton ő jár a fejemben.

Osztálytársam egyébként,de most a nagyvakációban még rosszabbul vagyok.

17/F

Hasonlóélmények érdekelnek.

2015. júl. 19. 11:51
 1/3 anonim válasza:
Velem szinte ugyanez történt csak osztálytárs helyett évfolyamtárssal. Hónapokig próbálkoztam, bókolgattam neki stb de akkor se kaptam meg, viszont egy csomót szenvedtem miatta lelkileg.. Nem érte meg :( azt tudom tanácsolni okulj a példámból... Próbáld elterelni róla a gondolataid, barátkozz, ismerkedj, sportolj, találj valami hobbit! Osztálytárssal amúgy se jó ötlet összejönni de ha mindenképp akarod akkor is inkább várd ki míg megint szabad préda lesz, addig meg foglalkozz valami/valaki mással :) hidd el megspórolsz magadnak egy csomó szenvedést ;) 16f
2015. júl. 19. 13:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem megy az, hogy másra gondoljak :/

Játszom, utazok, sétálok, mindig ő jut eszembe.

2015. júl. 19. 15:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát nekem nem teljesen hasonló a történetem,mert akkor neki pont nem volt barátja.Mi is osztálytársak voltunk. Sokszor küldött nekem teljesen félreérthető jeleket.(ezt nem értem,a fiúkban,bocs nem személyes.)Megmondtam neki,és megkérdeztem hogy ő mit gondol.A válasza egy határozatlan nem volt.Szerintem várd meg még szabad lesz. Addig meg sportolj valamit,járj a parkba,ismerkedj,nem tudom,csak valami olyat ami eltereli a figyelmed.

15/L

2015. júl. 19. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!