Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Valakinek hasonlo?

Mit tegyek? Valakinek hasonlo?

Figyelt kérdés

Honapok ota be volt/van nove a kormom. Be van gennyesedve stb.. Ma nagy nehezen elmentunk sebeszetre. Ott se kaptam semmi jo hirt + a sebesz meg a nover(?) is nagyon bunko volt.. Ugye meg csak 13 vagyok, es utalom az orvosokat korhazakat stb nem egyszer volt az hogy elajultam. Sebesz is mondta hogy milyen csunya meg mennyire hanyag vagyok de nagyon bantoan. Aztan vegulis nem nyultak hozza csak bekotottek. Irtak fel gyogyszert es hetfon mutenek. Leveszik az egèsz kormomet... Es en nagyon felek. De nem is attol hogy fajni fog..csak ettol a bunko sebesztol. Semmi megnyugtatott nem mondott.meg mondta is hogy fajni fog nagyon.

Amiota hazajottunk csak sirok. Most kezdtem megnyugodni.. Valakinek hasonlo tortenet? Valaki megnyugtatna hogy nem fog fájni vagy elmeselne az o mutetet?

Elore koszonom a valaszokat, es elnezest a hibakert!:-)

2015. júl. 16. 16:01
 1/4 szamo77db ***** válasza:
Nekem többször is le kellett venni mindkét nagylábujjamról a körmöt. Alapos helyi érzéstelenítés után csinálták, így aztán egy cseppet sem fájt. Viszont mikor elmúlt a Lidocain hatása, akkor nagyon fájt. Feküdnöm kellett, mert ha felálltam, a seb úgy lüktetett, hogy majd' kiugrott a szemem. Ezekre az esetekre az orvos Algopyrint javasolt. A kötözések húzósak, de azért nem lehet belehalni. Nekem steril vazelint kentek a műtét végén a kötés alá és kötözéskor ezt le lehetett húzni, mint egy csizmát. Vagy 10 év múlva - a kiújuló körömbenövések miatt - felnyitották a körömházat és mindkét szélét alaposan kiirtották. Azóta keskenyebb köröm nő és nem nő bele a húsba. Ne félj, túl leszel rajta!
2015. júl. 16. 16:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt:-)

Es mennyi ido alatt nott vissza a kormod?

2015. júl. 16. 16:33
 3/4 szamo77db ***** válasza:
Júliusban vették le és karácsony lett, mire teljesen kinőtt.
2015. júl. 17. 09:10
 4/4 anonim válasza:

Szia na mi volt. mesélj.

Nekemis hasonlo problemam van.. sajnos. 4 szer vágták ki a kormom de meg mindig faj, gennyes, gyulladasba van. Nembirok már ezzel elni, de kivagatni megegyszer nem birnam.. Nagyon faj az erzestelenito.

2015. júl. 27. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!