Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Volt esetleg hasonló esete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt esetleg hasonló esete valakinek?

Figyelt kérdés
Nos szóval gondoltam leírom ezt a kis történetet próbálom rövidre fogni és érthetőre. A lényeg az hogy bár ebbe a kategóriába írom már ez az egész nem tini szerelem ha valamikor az is volt. 2 és fél évet jártam együtt egy lánnyal ő volt a második ilyen hosszú kapcsolatom. 1 évig rendben mentek a dolgok aztán előjöttek a veszekedések néha elég durván ordibáltunk egymással de valahogy mindig ki békültünk. Teltek múltak a napok és jött az elő szakítás is amire egyáltalán nem számítottam ő mondta, hogy teljesen kiborult és már nem szeret többé nem akar velem lenni aztán szétváltunk. Nagyon sokat szenvedtem de ő is elmondása szerint. Később újra össze jöttünk és egy fél évig megint jó volt minden aztán újabb veszekedések ismét szakítás. Mondnom sem kell hogy igen megint össze jöttünk aztán és közel egy évig jó volt minden aztán valahogy el távolodott tőlem. Nem vagyok rá büszke de a sexuális életünk sem volt a legjobb de mindig törekedtem a jóra és megadtam neki mindent ami tőlem telhetett. Most, hogy külön vagyunk neki már lassan egy 3 hónapos "komoly" kapcsolata van viszont nem naponta de hetente találkozunk jól elbeszélgetünk még viccesen meg is jegyzi hogy szar a seggem hol ott mindig ezt mondta ebből tudtam, hogy tetszem neki. :) Őszintén szólva utálok interneten ilyen oldalakon pár megértő szóra és jó tanácsra várni. Szóval ezért is kérek mindenkit akinek volt hasonló esete az írjon vagy beszélgessünk privátba függetlenül attól, hogy fiú e vagy lány. Kíváncsi vagyok akadt e olyan pár akinek sok szakításból mégis megértés lett a vége és együtt tudtak maradni. Nem kell le hurrogni mert lassan 5 hónapja vagyok barátnő nélkül és bár mindig látom az exemet pár hete még azt hittem teljesen el felejtettem most meg úgy hiányzik, hogy megbolondulok. Szóval ha valakinek volt ilyen és esetleg beszélgetne akkor írjon. :)
2015. jún. 7. 23:22
 1/1 anonim válasza:

Magyarul fogalmazva: vágysz az exedre...

Ez szerintem természetes (nem tapasztalat, hál'Istennek...), hiszen ahogy leírtad hosszú időn át jól egyeztetek...

2015. jún. 18. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!