Első babánkat várjuk, most kezdtük el nézegetni a babakocsikat. De annyi féle van. Nem tudom melyik lenne a megfelelő. Hasonló kritériumokkal kinek melyik típus vált be?
Mi Roan babakocsit vettünk, mindennek megfelel, amitt írtál, talán az emelgetés lenne nehezebb, bár igazából még nem próbáltam, hogy milyen nehéz.
De nagyon masszív, nagy kerekekkel, ami sokat számít.
Nagyon szépeket lehet venni, több fajta van.
A Google-ba rákereshetsz, ha gondolod.
Boldog babavárást!
Szia! Nekünk ilyen van:
Problémáink:
-nem átfordítható a tolás irány, így van hogy a nap a szemébe süt
- nehezen szétnyitható
- nagy helyet foglal még összecsukva is
- csak a vázat lehet összecsukni, így nagyon problémás az autóba betenni (2 emberes) és nehéz is
- ezért nekünk vennünk kell egy hagyományos lapra csukhatót is, ha egyedül szeretnék menni valahova
Szia!
Én mindenképp Bergont akartam, mert újszülött kortól használható, olyan nagy, hogy sokáig elfér benne fekve is a baba, van hozzá lábzsák, így teljesen védve van télen is, viszont az autó csomagtartójába nem fér be. A súlya is elég nehéz, de nekem lépcsőzni nem kell, mert kertes házban lakunk. Egyetlen hátránya, hogy nem tudom szállítani. Nézz meg több félét mielőtt döntenél!
Ugyanez a problémám volt nekem is. Sokat megnéztem, a párom szerint szinte babakocsi "szakértő" lettem.
Nagy kerék a terep miatt, átfordítható tolókar, sportkocsi funkció, könnyű textil mózes (a cipekedés miatt mert van tárolónk, de így is kell lépcsőzni, a buszról nem is beszélve).
Mi a Henry babakocsit vettük meg. 10-11 kg-ra mértük téli felszereléssel, nagyméretű tömör gumikerékkel, könnyített vázzal. Ennél könnyebbet sajna nem találtunk.
Szia!
Én is első babás vagyok.Sokat gondolkoztam rajta.A neten órákat töltöttem el azon,hogy megtaláljam a megfelelőt.Hiába lakunk megyeszékhelyen kevés a babakocsi bolt és a választék.Na persze 100000Ft felett azt kapsz amit csak akarsz.De nekünk erre nem futja.Mi ezt vesszük meg:
A súlya kb.12-13kg.Bár lehet ez túl nehéz lesz neked.Sok sikert kívánok a döntéshez.És Boldog babavárást.
25 hetes
Szia mi a Titi trion 3in1-et vettük meg,mert mindezek a feltételeknek megfelel.Nagyon könnyű,mindössze 9!kilogramm,bolygósitható első kerék,könnyen összecsukható,van hozzá mózes,sport és kocsiülés,most akcios a Babaszafariban 65000FT
Boldog babavárást Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!