Mit csináljak a kutyussal, ha megérkezett a kisbabánk? Van egy Yorki kiskutyánk (hím) és ha jön hozzánk bárki nagyon ugat! Ja, és elég féltékeny típus! Kisbabára is az lesz?
A kisméretű kutyusok eléggé védenek mindent ami hozzájuk tartozik, így valószínű, hogy féltékeny lesz. Nagyon bújós, és gazdiimádó kutyák, és előfordul, hogy rosszabbul viselik az új jövevényt, mint egy tesó:(
Az ugatással meg nem tudsz mit csinálni, már nemigen fog leszokni róla.
Bocs, véletlenül elment:)
Azt akartam még írni, hogy az sem ritka, hogy jobban fog vigyázni a kicsire, mint bármi másra, de erre sincs garancia.
Egyet ertek az elozo hozzaszoloval, borzaszto olvasni, hogy emberek ilyen konnyen megszabadulnanak a hazi kedvencuktol! Tenyleg gondolkozhattal volna, mielott kutyat vettel. Ha valami nagytestu fajtarol lenne szo, ami hozzaferhet a gyerekhez es banthatja, akkor talan megertenelek, de egy yorki... Az en kutyusom is ugatta eleinte az unokahugomat, de mindent elkovettunk, hogy ne erezze magat elhanyagolva. Par het alatt megszokta a kisbabat, mar ugyet sem vet ra.
Szegeny kutyusod...
Nekem is van egy kiskutyám+ egy kis pocaklakóm is! DE soha az életben nem adnék túl a kutyoson azért mert jön a baba... Imádom a babámat már most is a hasamban, de ez nem jelenti azt, hogy a kutyát el kell küldenem vagy adnom!
Lehet hogy furcsa lesz neki, hogy lesz egy plusz apró személy aki ráadásul ismeretlen hangokat ad ki, de meg fogja szokni! Ráadásul a gyereket is lehet úgy szoktatni, hogy ne ijedjen meg/fel minden egyes ugatásra(persze más, ha folyamatosan ugat)!
29 hetes kismama
Szia
Nálunk is kb ez volt a helyzet.Miután lányom megszületett már nem tudtam annyit foglalkozni a kutyával mint előtte és jött a bosszú hadjárat...bepisilt stb szerencsére erről hamar leszoktattam, a gyereket minimum 2 méteres körzetbe mindig elkerülte viszont ha elkezdett sírni akkor mellette nyüszített. Most 10 hónapos a lányom és az őrületbe kergetnek a kutyával....a csipogós játékok miatt megy a harc,lányom elveszi tőle simán persze a kutya morog és néha rá is vakkant,de semmi egyéb és ez nagyon tetszik a gyereknek igaz pár másodperc után eldobja a játékot vagy éppen tartja a kutya felé és csipogtatja,hogy az elvegye és miután megszerezte a kutya kezdődik minden elölről,kutya szalad a játékkal gyerek utána.Nálunk a szembe lévő épületet bontották mikor haza jöttünk a kórházból,már szépen tavasz volt ablakot egészen őszig nem tudtam nyitni a hatalmas por miatt mert bontás után építettek és hát mondanom se kell milyen volt mikor a téglákat stb markolóval egy konténerbe csapták :S ezek után még ha néha 1-2-őt vakkant a kutya fel se ébred,még nekünk se kell osongatni annyira jól tud aludni.
Nekem egy bolognesem van, agresszív, kis idegbajos, aki csak engem szeret. Amióta babát várok, "sokkolva" van a kutya, sok olyan dolgot nem szabad neki, amit azelőtt lehetett. Imádott a hasamon ugrálni, most elég csak azt mondani neki, hogy pocakra nem! és nagyon vigyáz.
Szoktassátok le az ugatásról és meg kell próbálni kialakítani ki a falkavezér. Gondolom ez nálatok se egyértelmű, ahogyan még nálunk se igazán.
Az rendben van,hogy kiosztjátok!De valaki meírta,hogy mivel lehet leszoktatni az ugatásról?Ez engem is érdekelne!!!!!Nekem nem sikerült!A kutyám 9 éves.Keverék,főleg németjuhász.Lakásban tartott,de soha nem mehetett be a szobákba.A gyerekre úgy látom,hogy nem féltékeny(11 hónapos).Sajnos kevesebb idő jut rá,a nagyok elmennek suliba,este jönnek haza.Nagyokat szoktunk sétálni,de mióta van a kicsi ez reménytelen.Persze ezt én sem így gondoltam ,amikor hazahoztuk a kutyát(papír szerint nekem nem lehetett volna már gyerekem).Egyedül maradtam 2 kamasszal egy babával és egy kutyával.Hazudnék,ha azt mondanám,hogy nem fordult meg a fejemben az elaltatás.2 hónapja viszont kaptam egy jó ajánlatot!
A testvéremék kertes házban laknak,nekik egy lány kutyájuk van,az enyém fiú.Szoktassuk be.Reggel a nagylányom viszi suli előtt,délután vagy ő vagy én hozom haza.A környezetet már ismerte,az első 3 hetet átüvöltötte,de mindig szívesen megy.Így kifuthatja magát,éjszakára itthon van!
Aki lehurrog az vajon tudja,hogy milyen ,ha a gyerek üvölt,a kutya pedig nyüszít,hogy pisilni kell,te meg állva el tudnál aludni!?
Amúgy én is várnám a választ az ugatással kapcsolatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!